Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Önző volnék, vagy igazam van?

Önző volnék, vagy igazam van?

Figyelt kérdés
Mióta elmentem otthonról koliba, egyetemre, anyám rászokott az italra, köszönhetően a testvérének aki sokszor kínálja és már itthon is iszik. Sokat jár hozzá. Anyámat tulajdonképp én tartom el diákmunkából meg amit apám fizet gyerektartást, mert ugye az engem illet. Ő nem dolgozik, elhanyagolja magát nagyon és ami a legrosszab iszik. Meg fogom mondani neki, hogy a gyerektartást kérem, nem fogok neki pénzt adni, amiért én dolgozok suli mellet (két munkát vállaltam, és minden órára bejérok, de a tanulmányaim romlottak) Nagyon zavar ez az egész, megmondom neki h költözzön a testvéréhez és igyanak, de akkor engem többet nem lát az életbe sem. Ha ezzel nem, hogy tudnék hatni rá? Próbáltam már szépen, csúnyán, mindenhogy. Egy testvérem van akinek családja van, messzebb lakik ritkán jár haza, de anyagilag ő is támogatja anyámat és még engem is, de neki nem szólhatok van amúgy is elég sok gondja.
2014. jún. 9. 12:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Anyukad beleesett egy depresszioba. Szep vagy csunya szo nem hasznal.
2014. jún. 9. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!