Hogy tudnám bebizonyítani a szüleimnek, hogy igazam van és nem olyan veszélyes?
A családom elég visszafogott és konzervatív.
4 hónapja lett egy barátom,aki...hát,más.Az ő családja nagyon gazdag,az anyukája ügyvéd,az apukájának meg van egy nagy vállalkozása és mellette állítólag benne van a sötét ügyekben is.Nem foglalkoztak vele túl sokat,emiatt mindenbe belekeveredik,füvezik,iszik,cigizik,senkivel nem törődik és a legtöbb lány,ha titkon is,de odavan érte,mert nagyon jól néz ki.
Én az ellentéte vagyok,mindenki szemében a "jókislány".
De együtt vagyunk és változott.
Tegnap elmondtam anyának,hogy kivel vagyok együtt és kiborult.A nagybátyám rendőr és ő ismeri a barátomat,meg a "hírnevét".És néha beszélt róla anyának,anya pedig emlékezett rá.
Azt mondja,hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője,mert bántani fog és hasonlók.De nem is ismeri,elítéli úgy,hogy nem is beszélt vele.
Nem a te anyukád írt ki kérdést tegnap, hogy szétválassza-e a lányát a barátjától, mert nem kispályás az apja?
Vagy felteszed a kérdést egyszer a szülő, egyszer a lány nevében?
Én mindenesetre vigyáznék...
"Nem foglalkoztak vele túl sokat,emiatt mindenbe belekeveredik,füvezik,iszik,cigizik,senkivel nem törődik"
Kedves kicsilány! Csak azt az egyet hidd el, attól,hogy Te foglalkozol vele -nem fog megváltozni! Látszólag igen (amíg megkap), de valójában NEM - és az évek alatt ezek a tulajdonságok rosszabbodni szoktak.
Igen,ismerem.Az életemet is rábíznám.
16 leszek novemberben,szerintem még kicsit korai a házasság...
Elhiszem hogy nem rossz ember, az én szüleim is cigiztek kiskorukban. De ha ezeket nem hagyja abba, akkor rossz ember lesz, főleg hogy csak miattad változna meg. Lehet hogy át kell majd vennie az apja vállalkozását. (sötét ügyek) Lehet hogy most még csak egy szál füves, 2 év mulva már mind az. De te tudod.
A szüleid viszont nem jól teszik hogy azt mondják neked hogy úgy indulj neki mintha nem lenne esélye a dolognak. A közvetlen környezetemben láttam erre példát.
Ott is a csávónak pénzesek voltak a szülei, bár sötét ügyek nincsenek. És a pali drogozott, curvázott, ivott, napi 1 doboz elment neki.
Aztán a szülei kidobták, és onnantól kezdve megváltozott teljesen, és a csajának a szülei segítik, meg engedik hogy ott aludjon.
Óvatosságra intenélek. Igazából majd néhány év múlva (talán) mondhatod majd el,hogy valóban ismered.
Tudod, sokszor mondják,hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Most szerelmes vagy, ezért nem biztos,hogy objektívan látod a kapcsolatotokat. Anyukád nem az ellenséged, egyszerűen csak félt téged. Te is félteni fogod majd a lányokat a balhés tagoktól, majd meglátod. egyelőre ne vesd el, amit anyukád mond, és ne higyj el mindent a fiúnak, majd az idő sok kérdésre választ fog adni. Az jó, hogyha azt látod,hogy együttlétetek alatt változott jó irányba, de ez meg is változhat rossz irányba. Csak okosan!
"Igen,ismerem.Az életemet is rábíznám.
16 leszek novemberben ....." Miért is lenne korai a házasság ha szeretitek egymást és ennyire megbizol benne (gondolom ez is kölcsönös!!) Mi az ami miatt korainak tartanád? Vagy mégsem vagy olyan biztos?
Na, a klasszikus "rosszfiú"-effektus tarolt az agyatlan tini kiscsajnál. Majd ha eltávolodtál a szüleidtől a viták miatt, és nem lesz hová menned miután részegen összevert, akkor majd gondolj arra, hogy még mindig "látod-e benne a jót" illetve "miattad biztos meg fog változni", és hogy "egyszeri kilengés volt, és mindenki elítéli úgy hogy nem is ismeri!". Biztosan nagy lelki bajai vannak, de te majd segítesz rajta, és minden rendben lesz! Vajon a tizedik verés után is ezt próbálod majd mondani magadnak? Ó persze, ő biztos nem ilyen! Nyilván ezért retteg több százezer nő ma az országban, mert olyan baromi jól ráláttak az állat faszijukra az elejétől fogva. Ez a sztori kb. klisé. Aki a sok beszámoló és egyértelmű jelek után megint elkezdi az önámítást, hogy majd a műveletlen majom miatta megváltozik, az idióta.
Sajnálom, de a szüleidnek statisztikai alapon igaza van, és valószínűleg egy barom kiszolgáltatott macája leszel, ha nem keresel valami normális párkapcsolatot. Nyilván lehet, hogy ő tényleg "más" de én nem akarnám megvárni, amíg ez kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!