Hogy tudnám bebizonyítani a szüleimnek, hogy igazam van és nem olyan veszélyes?
A családom elég visszafogott és konzervatív.
4 hónapja lett egy barátom,aki...hát,más.Az ő családja nagyon gazdag,az anyukája ügyvéd,az apukájának meg van egy nagy vállalkozása és mellette állítólag benne van a sötét ügyekben is.Nem foglalkoztak vele túl sokat,emiatt mindenbe belekeveredik,füvezik,iszik,cigizik,senkivel nem törődik és a legtöbb lány,ha titkon is,de odavan érte,mert nagyon jól néz ki.
Én az ellentéte vagyok,mindenki szemében a "jókislány".
De együtt vagyunk és változott.
Tegnap elmondtam anyának,hogy kivel vagyok együtt és kiborult.A nagybátyám rendőr és ő ismeri a barátomat,meg a "hírnevét".És néha beszélt róla anyának,anya pedig emlékezett rá.
Azt mondja,hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője,mert bántani fog és hasonlók.De nem is ismeri,elítéli úgy,hogy nem is beszélt vele.
Itt is vagyok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Ne kamuzz, inkább valld be hogy te is prosti akarsz lenni!
Nem akarlak ellene hangolni, csupán azt mondom, hogy vigyázz vele, és legyél nagyon óvatos!
Most szerelmes vagy, természetes, hogy véded őt.
De hidd el, 15 évesen, ennyi idő után még csak a személyiségének nagyon a felszínét ismered. Persze, nem iszik (annyit). Meg nem drogozik, vagy legalábbis nem tudsz róla.
De szerinted ez így marad?
Te magad mondtad, hogy az elején féltél tőle. Ok nélkül az ember nem szokott félni. Mi van, ha egyszer mégis alaposan berúg, és bánt? Akinek 17 évesen már rendőrségi múltja, alkohol- és drogproblémái voltak, annál ez sajnos könnyen előfordulhat.
44%-os,te vagy a nap hőse,gratula! :)
Csak azt felejtetted el,hogy azt a kérdést nem én,vagy az anyukám írta ki.
Figyelj:
A kérdésben a lány 20 éves,én most leszek 16.
2 hónapja vannak együtt,mi már 4 hónapja.
Ott a kérdező azt írja,hogy a fiúval nincs baja,csak az apjával.Anyának a barátommal van baja.
Keresd meg inkább a gyógyszeredet,mert nagyon elgurult...
Persze,hogy féltem tőle,azok után,amiket meséltek róla a barátnőim.
Iszik is, és drogozik is. Király kombó! De te majd megváltoztatod...Valószínű!
Ismered 4 hónapja de az életedet bíznád rá. Kicsit sem vagy naív...Mivel senki nem fog tudni meggyőzni, hogy a vesztedbe rohansz, hajrá, sok boldogságot!
Ehhez nincs mit hozzászólni!
Csak azt lehet megvédeni, aki maga is akarja, hogy megvédjék, és csak azon lehet segíteni, aki akarja, hogy segítsenek!
Itt minden ember ugyan azt mondja, de te mégis szembe úszol az árral.
remelem aszt tudod hgy te csak azert mondod hgy megvaltozott meg hasonlo mert szerelmes vagy mindent rozsaszinben latsz ez a baj
most a szuleid baja az hgy mit csinal es feltenek mert te is belekeveredsz ezekbe a baromsagaiba nem tudsz elene tenni ha nem lenel szerelmes akkor maskep gondolkoznal
aszt semmi kep nem tutod beadni a szuloknek hgy nem veszejes mert az es csak ha nem hulyek amit ketlek akkor sehgy egy epp ember nem mondja az ilyen dolgokra hgy bisztonsagos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!