Hogyan mondjam meg a szüleimnek hogy biszex vagyok?
Várni vele lehet jó ötlet. Magamból kiindulva 15évesen még lehet korai a kapcsolat kialakítása. De te nem vagy én. És én nem vagyok te. Szóval nem az én tisztem, hogy ebbe bele szóljak. Maradjunk a kérdésnél.
Lehet trükközni.
Elmondod, hogy olvastál erről, egy cikket és érdekel a szüleid véleménye. Ha ténylegesen mutatsz nekik egy cikket erről, még lehet azt is játszani, hogy ők is elolvassák, és elmondják róla a véleményüket.
Ha jól fogadják, akkor felvállalható. Ha nem fogadják jól, várj vele egy kicsit és később újra kezdheted a fordított pszichológiás tálalást.
A fordított pszichológia azért lehet érdekes, mert az emberek nem gondolkodnak akkor érzelmileg a kérdéssel kapcsolatban, hanem az eszüket használják. :)
15 évesen még sehogy ne mond el.Ráér később. Akkor már tutibiztos is lesz, meg már felnőtt leszel. Még lehet, hogy azt hiszik, hogy elrontottak valamit.
Ne idegesítsd őket feleslegesen.
Sehogy sem. Dehogy van te biszex! A korodban teljesen normális jelenség az úgynevezett ingadozó szexuális orinetáció. Ha 28 évesen is azt érzed, hogy biszex vagy, akkor megmondhatod nekik.
Addig pedig várj türelemmel. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!