Igazam van a vitában?
Figyelt kérdés
Anyámat mutik mert rákos es par napja Osszevesztunk... Vagyis nem vesztünk ossze csak fogta magát es nem beszél velem. Kérdeztem h miert azt mondta semmi... De nem hajlandó kommunikálni senkivel. En mar arra gondolok h depressziós. Kérdeztem h a műtétre vele menjek e azt mondta h ne mert nincs rám szüksége, egy senki vagyok es hagyjam békén... Es hogy ne foglalkozzak vele mert semmi közöm hozza es hagyjam békén ne szóljak hozza. Apukám meghalt testvérem nincs. Tehát csak ketten vagyunk. Igazam van ha nem megyek el vele a műtétre? Mert nem akarom 2 órán keresztül hallgatni hogy senki vagyok es majd o megküzd a rákkal egyedül... Mit csináljak hogy javuljon a helyzet?? Mert nekem is nagyon nehéz most de nem érti meg. Azt hiszi h csak neki rossz es en nem is foglalkozom vele pedig az egesz nyaram másból sem állt mint orvoshoz rohanni meg vizsgálatra ide oda órákig utaztam h valamit el tudjak neki intézni... Tehát 100% ig vele voltam. Eddig nem is volt baj csak most. Es nem tudom most min sértődött meg mert tényleg semmi rosszat nem csináltam... Mit tegyek h jobb legyen??2014. aug. 8. 12:25
2/6 anonim válasza:
Biztosan nagyon fél a műtéttől. Én egy vérvételtől is olyan pokróc tudok lenni, hogy a férjemet kiakasztom napokra... Próbálj neki úgy segíteni, h ne zavard őt, de érezze a törődést. A műtét után biztosan nyugodtabb lesz.
4/6 anonim válasza:
elengedhetetlen, hogy valaki még rákos betegként is érezhesse úgy, hogy képes önmagáért tenni, valamint tud önállóan dönteni és cselekedni.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem voltak előzmények... Igazabol veszekedés sem.. Ebédeltunk es fogta magát bement a szobájába es magárazarta... Nem tudtam semmit csinalni mondhattam bármit nem válaszolt. 10 éve küzdünk ezzel az egésszel eddig semmi baj nem volt ilyen veszekedés teren. Csak most. En 18 eves vagyok tehát ebben nőttem fel nekem is nehéz ez az egesz de nem érti mert mivel soha nem törtem ossze meg gyerekként se es soha nem sírtam előtte ugy gondolja h nem törődok vele es nem érdekel. Pedig nagyon ragaszkodom hozza de nem érti... Mindent megteszek erte de semmi... Teljesen el vagyok keseredve. Nem tudom mit csináljak hogy javítsak a helyzeten??
2014. aug. 8. 12:52
6/6 A kérdező kommentje:
Most kerestem hogy beszéljek vele de azt írta hogy nem kiváncsi rám es hagyjam békén...
2014. aug. 8. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!