Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mennyire van igazam?

Szerintetek mennyire van igazam?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok most kezdtem az egyetemet és albérletbe költöztem. Mikor beköltöztem már örültem ,hogy végre a saját ízlésemnek megfelelően rendezhetem be a saját lakásomat de ez nem jött össze. Édesanyám elég ragaszkodó semmit se hagyott rám ,hogy úgy csináljam ahogyan szeretném így nem volt beleszólásom az elrendezésben. Beletörődtem. Most eltelt 2 hét és újabb dolgokat akar (amúgy240km-re) elvinni mert szerinte az jó. Hiába mondom neki ,hogy nekem nem kell mert elférek és nem is tetszik amit el akar vinni ,az rá a válasz ,hogy amíg az Ő pénzén lakok ott addig azt csinál amit akar. Kb. alig férek már el a sok lomtól amit hozzám rak de nem engedi ,hogy én döntsek. Lehet ,hogy az én felfogásommal van a baj?
2014. szept. 6. 00:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%

Anyukád kissé vaskalapos, ez olyan csakazértis mentalitás.

Abban bizonyára igaza van, hogy az ő pénzéből laksz ott, a gond csak ott van, hogy nem Ő lakik ott, ergo nem neki kéne, hogy oké legyen a lakás hanem neked.

Ezt azért meg kéne értenie.

2014. szept. 6. 00:41
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem anyukádat.

De mégis miket cipel oda neked?

2014. szept. 6. 00:48
 3/19 A kérdező kommentje:
Úgy képzeld el hogy 2 asztal van + íróasztal a szobámban es meg most akar 2. Szekrényt vinni...
2014. szept. 6. 00:56
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

2 asztal + íróasztal? Minek? :)

Oks, szekrény az kell, ha még nincs.

2014. szept. 6. 00:57
 5/19 A kérdező kommentje:
Van mar de szerinte kell még
2014. szept. 6. 00:58
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
És kamionnal járkál, hogy 240 kilométerről asztalokat meg szekrényeket hurcibál?
2014. szept. 6. 01:01
 7/19 anonim ***** válasza:
22%
Fizesd magadnak az albérletet :)
2014. szept. 6. 01:27
 8/19 anonim ***** válasza:
76%

Könnyű-és részben jogos- azt mondani, hogy fizesse magának az albérletet, viszont nehéz munkát találni, az egyik barátnőm is alig bírja kifizetni az albérletet, gyakran a kaja miatt is aggódniuk kell, pedig a párjával él, és az egyetem mellett mindketten dolgoznak, pedig még csak nem is nagy lakásban laknak.

Felteszem a kérdező sem örül annak, hogy rászorul a szülei pénzére, de gondolj bele abba, hogy sok ember még úgy sem képes elég pénzt keresni, hogy teljes állást vállal és nem kell tanulnia.

2014. szept. 6. 01:39
 9/19 anonim ***** válasza:
81%
Az, hogy a szülő fizeti a gyerek taníttatását, mikor 0 végzettsége, és épphogy betöltötte a 18-at, még nem jelent tulajdonlást! Semmi nem jogosítja fel, hogy ő ott rendezkedjen.
2014. szept. 6. 02:11
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván a kérdező is tisztában van a helyzetével, de az anyuka igazán hagyhatná, hogy a saját ízlése szerint rendezze be a lakást, hiszen nem ő, hanem a kérdező fog ott élni.
2014. szept. 6. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!