Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meghúztak a pótmeccsen is....

Meghúztak a pótmeccsen is. Tudják a szüleim de hogyan beszéljek velük, hogy abba hagyhassam?

Figyelt kérdés

Januarban leszek 20 eves es meg mindig tizedikes. Volt olyan, hogy nem mentem be potvizsgara mert beletorodtem a sorsomba es azert ismeteltem de most bementem es tanultam is valamennyit csak talan nem volt eleg. Tudom hogy a tizenkettot ki kene jarni de nincs mar hozza kedvem meg energiam se.. nem tartom magam butanak csak gechi lustanak de a szuleim nem engedik, hogy otthagyjam az iskolat csak akkor ha elkoltozok. Elkoltozni meg nyilvan nem tudok. Ra akarom venni oket. Hogyan?

20F

2014. aug. 26. 10:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
A 25-ös válaszoló zseniális :D :D Kétszer átolvastam,nem tartom magamat butának - de ezt a zagyvaságot nem értem, amit írt :) Szerintem mondjuk ő se, nem nézek ki belőle annyi értelmet :)
2014. aug. 26. 19:13
 32/35 anonim ***** válasza:
54%

A 11%-osnak tudom, nem kellene válaszolnom, mert semmi értelme, de mégis...

Nem értem, miért gondolod, hogy a nők csak élősködnek a férfiakon. Gondolom rossz családi háttered lehet, esetleg téged vágott át néhány csajszi. Akárhogy is, sajnálom mert elég sok problémád lehet.

A feminizmus a nők egyenjogúságát célozza, nem a férfiak elnyomását. Vannak erősebb nők, akik felérnek a gyengébb férfiakkal erőnlétben, mégis sok munkát nem végéezhetnek, csak azért, mert nőnek születtek. Hidd el, nem minden lány ül a valagán, és várja el, hogy a férje eltartsa. Vannak, akik szeretnének valamit elérni az életben, vagy akár már el is értek.

Az, hogy a házasságot egy csapdának, a szabadságod elvesztésének gondolod elég szomorú, tényleg csak sajnálni tudlak.

A kérdésnek semmi köze nem volt amúgy a nemek közti különbségeknek, ha lány lenne, akkor is leszólnák a kérdezőt, csak pluszban megkapná, hogy majd a testéből éljen meg, mert az eszéből úgysem fog tudni. Ennyi lenne a nagy különbség. Esetleg elgondolkodhatnál, mielőtt offolsz egy fórumon, nem gondolod...?

2014. aug. 26. 20:56
 33/35 anonim ***** válasza:
Hagyad már ezt a fogyatékost,paroniás,aki szintén elkúrta az életét azt most 11%-al idejön,mártírt nyomni.Szerintem menj papnak ba@@szod,vagy verd ki.... azt nem tolsz ide zagyvaságot.Én most húztam la 8órát.Semmi kedvem ilyen fässzopóságra..különben meg mindenki a saját maga sorsának a kovácsa.De hogy a retek isten dudvába jön ide a férfi elnyomás? :D Ezen mlg mindíg pislogok....Ez csak egy semmirevaló gyerek,nulla jövővel.Ezekből lesznek tipikusan a börtöntöltelékek,ill. csatorna töltelékek.De hagyuk is inkább a pélóba...... fáradt vagyok most kilómétereket gépelni.
2014. aug. 26. 23:26
 34/35 anonim ***** válasza:

A mai világban még az érettségi is édeskevés. Hát 8 általánossal mit fogsz csinálni? De most komolyan, és őszintén, MIT? Remélem nem gondolod, hogy a szüleid majd eltartanak, ekkora végzettséggel pedig a büdös életbe sehova nem fognak téged felvenni dolgozni, maximum közmunkára. Még a takarítói álláshoz is minimum az érettségi.

Nem csak lusta vagy, hanem baromi buta is, ha ennyire nem látod a tetteid és a lustaságod súlyát. A "beletörődtem a sorsomba" szlogen segítségével nem lesz étel az asztalon, nem lesz új ruhád, nem lesz semmid, és semmit nem fogsz elérni. Igaza van a szüleidnek, hagyd ott az iskolát, ha akarod, DE költözz el! Ne rajtuk akarj élősködni.

Most nincs se kedved, se energiád a tanulásra (mert mi a fenét csinálsz amúgy, hogy nincs rá energiád??), 10-20 év múlva meg bánni fogod, hogy ilyen buta és felelőtlen voltál. Van ilyen gimis osztálytársam. A lány egy lusta disznó volt, bunkó, és a "menő" (értsd : ciki tanulni, az élet jobb tanulás nélkül) csajokkal lógott mindig. Ennek már 2 éve. 2-es érettségi után nem tanult tovább sehol. Szerinted mi lett belőle? Elárulom: a vasúton takarít. Igazi álommeló nemde? És ha hiszed, ha nem, most így 20-21 évesen úgy néz ki, mint egy 35-40 éves lestrapált asszony.

De te tudod.

2014. aug. 27. 14:51
 35/35 anonim ***** válasza:
És mi a nagy terv? Ha beleegyeznek, akkor hogyan lesz tovább? Hogy lesz a másnap? Fekszel és netezel? Hogyan lesz az első év? Fekszel és netezel? Mi a fene bajod van az iskolával? Melegben, világosban vagy a barátaiddal. Mi ebben az elviselhetetlen?
2014. szept. 1. 18:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!