Meghúztak a pótmeccsen is. Tudják a szüleim de hogyan
beszéljek velük, hogy abba hagyhassam?
Figyelt kérdés
Januarban leszek 20 eves es meg mindig tizedikes. Volt olyan, hogy nem mentem be potvizsgara mert beletorodtem a sorsomba es azert ismeteltem de most bementem es tanultam is valamennyit csak talan nem volt eleg. Tudom hogy a tizenkettot ki kene jarni de nincs mar hozza kedvem meg energiam se.. nem tartom magam butanak csak gechi lustanak de a szuleim nem engedik, hogy otthagyjam az iskolat csak akkor ha elkoltozok. Elkoltozni meg nyilvan nem tudok. Ra akarom venni oket. Hogyan?
Szerintem öld meg magad, mert a te fajtád okozza a legtöbb kárt a többi, tisztességes embernek és a környezetének, úgyhogy kíméld meg a világot, és pusztulj. Ha már úgy is feladtad és tudod, hogy semmire nem vagy képes, akkor kár mások életét is tönkretenni.
2014. aug. 26. 11:18
12/35 anonim válasza:
Ismerek embereket végzettség nélkül, a családomban is van kettő ilyen. Minimál bérért dolgoznak, és azokon élősködnek, akik jutottak valamire. Állandóan kölcsön kérnek, és már szólnak előre, hogy sose adják meg. Mondjuk annyi eszük legalábbvan, hogy nem hoztak össze egy gyereket. A szüleid normális életet akarnak neked. Szorítsd össze a fogad, tudd le azt a 2 évet!
2014. aug. 26. 11:19
13/35 anonim válasza:
Először szerezz munkát és utána mond meg nekik hogy otthagyod a sulit. Talán gyárba, szalag mellé felvesznek, de ez se biztos. érdeklődj, intézkedj. Majd leérettségizel pár év múlva munka, család és három műszak mellett, mert sz így kapott 50 ezer forint nem sok mindenre lesz elég.
2014. aug. 26. 11:19
14/35 anonim válasza:
keress valahogy pénzt!
2014. aug. 26. 11:34
15/35 anonim válasza:
hová vennék fel az ilyet? 1nap alatt kib....nák,ilyen hozzáállással.Még iskolába se járt be,meg gondolom játszotta a nagyfiút.adnék én neked olyat,hogy egész életedben lehajtott fejjel járnál az utcán.Sajnálom a szüleidet,gondolom ők próbáltak nevelni,csak te nem voltál hajlékony,no nem baj még hajlesznek bőven jó vagy.Vagy Börtöntölteléknek,azt majd a kafók seggbedugaszolnak jó párszor,legszebb álmod egy gimnáziumi felelet lesz.WHahahah na ez jól esett.
2014. aug. 26. 11:43
16/35 anonim válasza:
Nagybátyám hasonlóan járt. Otthagyta az iskolát, elment dolgozni aztán amikor látta, hogy milyen szarul lehet nyolc általánossal boldogulni akkor visszament és estin elvégezte az iskolát. Kérdező: még nincs késő, embereld meg magad és érettségizz le. Anélkül nem fogod vinni semmire.
2014. aug. 26. 11:44
17/35 anonim válasza:
Menj el dolgozni és esti iskolában fejezd be a középiskolát.
Most hócipőd ki van vele, de mikor látod, hogy ezzel a 2 évvel több lehetőséged lenne, van fizetésed, akkor jól fog jönni.
Esti iskolát azért javaslom, mert ott csak az érettségi tárgyakat tanulod. Meló mellett nem könnyű, de ez a másik megoldás van, ha nem akarsz nappalira járni. Az nem opció, hogy soha nem fejezed be!
2014. aug. 26. 11:45
18/35 anonim válasza:
Tehát a legjobb esetben is 22 éves leszel mire befejezed a gimit, de szakmád még akkor sem lesz. Onnan még minimum két év egy OKJ-s tanfolyam, tehát 24 éves korodra lesz egy szakmád. Hát tudod, én a szüleid helyében nem nyaggatnálak a tanulással, menj dolgozni és állj a saját lábadra. Még egyszer-kétszer évet ismételsz, aztán talán 30 éves korodra lesz szakmád? Nem szégyelled magad, hogy úgy tartatod el magad a szüleiddel, hogy még kilátás sincs arra, mikor leszel önálló? Egyébként én a szüleid helyében azt mondanám, hogy költözz a fenébe, menj dolgozni és estin fejezd be a sulit és szerezz szakmát. Ha nagyon türelmesek, akkor annyi engedményt tennék, hogy maradhatsz lakni abban az esetben ha dolgozol ÉS tanulsz is együtt. Ha erre nem vagy képes, akkor reménytelen a helyzet, jobb, ha elküldenek, mert még 40 évesen is a nyakukon fogsz ülni.
2014. aug. 26. 12:31
19/35 anonim válasza:
Én már rég kivágtam volna az utcára,mint macskát Xni...
Mivel a szép szó szerintem semmit se hatott neki egész életében.Meg hová is költözne?Miből,Kihez?Pénz nélkül,munka nélkül.Nagyot fogsz te még koppanni,azt azonban remélem tudod,hogy te belőled már nem lesz semmi.
2014. aug. 26. 12:36
20/35 anonim válasza:
Öngyilkosságra buzdítás, nemi erőszakkal fenyegetés ez a jutalom ha nem teljesíted a társadalom által neked szánt nők s*ggét körbe nyaló, a társadalom eltartója szerepet. Ezt magyarul szexizmusnak hívják, csak ha ez a férfiakra vonatkozik az nem hogy nem megvetendő, hanem követendő, elvárt, és normális követelménynek számít.
Ne törődj azzal hogy mit mondanak, hidd el se a szüleidet, se senkit se érdekelt a te életed, a te jóléted. Az iskola meg ennek az agymosó gépezetnek az ékes példája, főleg mert tanulni nem egyenlő az iskolával.
Ettől függetlenül most minek hagynád abba az iskolát? Időhúzásra bőven jó, addig is keress alternatív pénzkeresési lehetőségeket, lehet nem fizet sokat de azért találni néhány lehetőséget a neten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!