Mit gondoltok arról ha egy szülő ennyire elkényezteti a gyerekét?
Figyelt kérdés
Szerintem manapság sok szülő erején felül igyekszik biztosítani a gyerekeinek a felesleges kiadásokat. pl. iphones telefon, laptop tizenéves gyereknek akinek még nincs szüksége erre. Vagy plázás vásárlás olyan helyeken amit anyagilag nem engedhetnének meg maguknak. Ti mit gondoltok erről ha valaki ennyire elkényezteti a gyerekét, milyen lesz a gyereknek ha majd saját magának kell beosztani a pénzt?2014. aug. 24. 13:46
21/26 anonim válasza:
Arra nem gondoltál kérdező,hogy vannak olyanok akik szegény családba nőttek fel..semmit nem kaptak,a testvérek egymás kinőtt ruháit hordták..és amikor az ember felnö,dolgozik saját családja lesz..igyekszik mindent megadni a saját gyerekének,mivel ő pont tudja hogy milyen ugy felnőni hogy semmid nincs és ha ezt megteheti a saját gyerekével hogy vesz neki ilyen olyan telot akkor neked ez miért fáj? és azért mert vki vesz a gyereknek pl 70ezerért telót ebből honnan derül ki számodra hogy a megtakarítása rovására megy? laptop stb minek? már az általános iskolába is emailbe küldik a házit amit a netről kell megcsinálni...még nincs gyerekem 26 vagyok de ha megadatik hogy legyen gyerköcöm akkor ha megtehetem én is meg fogom venni a 70ezres telót neki és pont lesz.rom hogy egy vadidegen akinek semmi köze hozzá h mire költöm a pénzem mit szól hozzá...amúgy elmondom neked a kinaiba 13ezerért vettem kabátot ...ezért a pénzért már kaptam volna egy jó minőségit is...elég szüklátókörú vaagy és te ne ítéld mar meg h más gyerekének mi szükségszerű vagy mi nem
22/26 A kérdező kommentje:
Engem sem érdekel csak utánna ne panaszkodjon hogy pl. mosógépet nem tud venni ha elromlik. A semmit nem veszek a gyereknek meg a mindent amit a gyerek kitalál megveszem között azért van egy kis különbség.
2014. aug. 24. 19:47
23/26 anonim válasza:
Aki iPhone-t vesz a gyerekének annak nyilván nem jelent gondot egy új mosógép, egyik napról a másikra. Ha gondot jelentene, akkor nem élnének nagy lábon.
24/26 anonim válasza:
ha esetleg nem tudna venni mosógéped akkor téged az is miért érdekel? te mosol helyette majd kézzel? érdekes mert engem tök nem érdekel hogy ki mit vesz vagy épp mit nem. nem értem téged miért érdekel. vagy az bánt hogy te nem kaptál iphone? :D
25/26 A kérdező kommentje:
Szerintem irtam az elejen hogy erejen felul tehat nem telne ra. Miert szemelyeskedsz? Nem erdekel mit vesz csak utanna ne panaszkodjon hogy nincs penz fontosabb dolgokra. Erted? Felnott ember vagyok az ilyenek mint a telo markaja a legkevesbe sem erdekel.
2014. aug. 24. 20:28
26/26 anonim válasza:
Más világ van..miért hozzátok fel már megint amúltat? az hogy régen milyen számítógép volt egy játékkal, vagy hogy milyen nem volt, az már rég a múlt..Más a világ..16 éves vagyok, de mindenki azt mondja, milyen jó hogy még gyerek vagyok. Napi 12 órába dolgozom, gyakszin. Néha suli után is kötelező 1-1 nap, miközben ti általában csak 8 órában. És ez semmi, mert miután én hazamegyek, ugyan úgy mosok főzök takarítok, illetve még napközben meg kellett jegyeznem azt a sok tanulni valót, és pihenés helyett magolnom kell hajnalok hajnalán a másnapra megtanulandó 100 angol szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!