Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám hogy lehet ilyen? Vagy...

Anyám hogy lehet ilyen? Vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Tavasszal volt egy hosszabb betegségem, mert nem jöttek rá, hogy mi a bajom, és végül sürgősségin kellett műteni.

Most megint hasonló problémáim vannak, mint akkor.

Elmondtam anyunak, aki annyit mondott, hogy 'jajj, nehogy majd rákos legyek' (ezt nem is értettem), majd annyit hogy 'mi van, megint sajnáltatni akarod magad a suliban' (soha nem sajnáltattam magam, csak néhány tanár tudott róla de ők is csak azért mert észre vették, hogy valami nem oké), meg azt, hogy 'majd elmúlik'.

Erre mondtam anyunak, hogy tavasszal is ugyanezt mondták, és akkor sem múlott el. Erre az volt a válasza, hogy max. megint megműtenek, és akkor majd elmúlik.

Nem tudom, hogy a kettőnek köze van-e egymáshoz, de megvárom a szeptembert, és ha nem lesz jobb, akkor elmegyek a sulidokihoz az első napok valamelyikén. (A háziorvosunk egy rakat sz*rt se ér..) De amúgy is elég ideges vagyok ez az egész miatt, szerintem anyám r*hadtul lehetne egy kicsit megértőbb, nem értem minek kell ilyeneket mondani.

Szerintetek én reagálom túl? Vagy igazam van?

2014. aug. 22. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
hagyd rá,mondjuk lehet csak most rajtad verte el a port.... majd megnyugszik.engedd el a füled mellett.a szülők néha jó tanács helyett,bas,.zlatást választják.
2014. aug. 22. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
ja hogy pont a suli elejére lettél beteg... kicsit se gyanús
2014. aug. 22. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha bármi gyanús ne várj! Menj orvoshoz és csak negatív leletnek higgy.
2014. aug. 22. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha fáj valahol akkor álmában rúgj bele párszor anyukádba és akkor ő is tudni fogja milyen ha fáj de senki nem segít. Most azon van itt a lényeg hogy te úgy érzed beteg vagy (az előző kettő kicsit eltúlozta szerintem) és anyukád magyarán tojt az egészre. Egy anyának nem kellene így viselkednie.
2014. aug. 23. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!