Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor fejezi már be ezt az anyám?

Mikor fejezi már be ezt az anyám?

Figyelt kérdés

Együtt lakunk a barátommal és most jelenleg nincs munkám. Anya meg teljesen be van emiatt dilizve. Ha elmegyek hozzá látogatóba, vagy ha ő jön át, másról sem tud beszélni, csak arról, hogy egy ismerősünk egy kajáldában dolgozik és hogy menjek oda. De én nem akartam oda menni, mert egész nap a dög melegben lenni, kapkodni, sietni, ezt nem bírnám, meg amilyen emberek oda járnak... És egyszerűen képtelen megemészteni, hogy én oda nem mentem el dolgozni. Meg hogy a barátnője lánya oda ment dolgozni és jaj akkor neki arany élete lesz ott. Hát pont leszarom. Nem értem miért kell beleszólnia ebbe. Nem lehet vele 2 mondatot váltani, mert rögtön erre tereli a témát és már tele a hócipőm.

Amúgy folyamatosan keresem a munkát, voltam már pár állásinterjún is, aztán bizakodom. A párom meg addig kisegít, ebből nincs semmi gond a mi részünkről.

23/N

2014. aug. 18. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:

A szülők, főleg az anyák már csak ilyenek. Mindig a legjobbat akarják a gyerekeiknek, tudni akarják, hogy boldogok-e.

Az én anyukám pl. nagyon ragaszkodó típus, és nehezen lehet vele megértetni, hogy már szép lassan saját életet szeretnék én is. Nővéremmel is ilyen (24 éves).

Egyszerűen rá kell csapnod az asztalra és megmondani neki, hogy ez már a saját döntésköröd, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel. Mondd el neki, mik érdekelnek téged (legalább olyan körökben segítene neked) és akkor talán sokkal megértőbb lesz.

2014. aug. 18. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik; hogy léhűtő munkakerülő a gyerekem, dehát manapság ez a divat: szülőnek kuss a neve, a gyerek meg eltartatja magát. Vagy a szülővel, vagy szétteszi a lábát és cserébe megkapja a teljes ellátást.
2014. aug. 18. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:

utolsó:te akkora tuskó vagy hogy kilógsz a képernyőmből.nem olyan könnyű munkát találni,itt nem arról van szó hogy nem is akar dolgozni az illető.csak nem muszáj neki a legelső sz@rt elvállalni egyenlőre.

a kérdezőnek:anyád ilyen marad,nem változik meg.biztos segíteni akar. csak nem érti meg hogy ez csak frusztrál téged,és inkább másról beszélgetnél.ez van

2014. aug. 18. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy tény hogy sok ember eltartatja magát de sok a 40,50, éves is.nem értem mért kell mindig a fiatalokat csesztetni.ismerek olyat aki mai napig a 90 éves anyja nyugdíjából él.meg alkesz a "gyerek",aki mellesleg 45-50 körüli,állandóan ki kell segíteni.sorolhatnám egy ideig..de ez a stílus felháborító
2014. aug. 18. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:

amilyen emberek oda járnak...

tudod milyenek éhesek.... hogy lehet valaki 23 évesen enyire antiszociális

2014. aug. 18. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyrészt tényleg kéne valami munkát keresned, és ne vedd rossz néven, hogy ilyen téren támogatni szeretne. Viszont másrészt meg már felnőtt nő vagy, el tudod dönteni, hogy Neked mi a jó, de ha nem fogadod meg a tanácsát, akkor is talpra kell állnod valahogyan. Hajrá!
2014. aug. 20. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!