Anyám miért ilyen szigorú? 14/F
Hát ez aztán, én feljelenteném, hogyan lehet ilyen szigorú egy anyuka... tyhűűűű, költözz a nagyidhoz. Ugye érzed a szarkazmust?
Anyád, egyáltalán nem szigorú, csak félt, ha szigorú lenne nem ezt csinálná, hidd el nekem.
Mert még 14 éves gyerek vagy, kiskamasz.
19 óráig kint lehetsz így is, utána tessék szépen hazamenni, vacsora, fürdés, esti tévézés vagy olvasás.
Meddig szeretnél kint maradni?
Ne feledd, hogy felelősséggel tartozik érted édesapáddal együtt. Nem hiszem, hogy túl szigorú lenne hozzád.
Én 16 évesen sem maradtam ki 21 óránál tovább, 14 évesen nekem is 19 óra körül már illett otthon lennem. És mivel telefonunk sem volt, se mobil, se vezetékes, nem tudtam hazaszólni, hogy késni fogok, így igyekeznem kellett mindig időben hazaérni.
Ahogy idősödsz és komolyodsz, ahogy egyre jobban meg lehet majd bízni benned, úgy kapsz egyre több szabadságot.
Ha már most megkapnál mindent, nem tudnád később értékelni.
Van különbség 14 éves,és 14 éves között. Értem például aggódnak,mert hajlamos vagyok lerészegedni,vagy ilyesmi.
De így is kiengednek,egyszerűen megígérem,hogy normális leszek,nem iszok sokat,et cetera. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!