Anyám miért nincs ennyire tekintettel rám?
Figyelt kérdés
Nem bírom a cigifüst szagát, főleg, ha sk. csinált. Tegnap este rosszul lettem, majdnem hánytam a szagától, erre annyit mondott, "jajj, arra ment a füst?" Nem bmeg. -.-
Tudja nagyon jól, hogy nem bírom és rosszul vagyok tőle, de direkt a pofámba füstöl. Ráadásul előbb megy el cigiért, mint kajáért a boltba
2 óránként rágyújt!
nem lehet vele ezt megbeszélni, mert már milliószor megkértem, hogy az erkélyre menjen ki, ha itthon vagyok, de mindig azzal jön, ha rágyújt, hogy üljek arrébb, mert arra megy a füst... kösz szépen
2014. aug. 17. 18:39
2/4 anonim válasza:
Ha rágyújt akkor Te menj ki abból a helyiségből,ennyi.Ha ő nem figyel rád,figyelj Te magadra.
3/4 anonim válasza:
Te se figyelj akkor rá! Ha kér valamit te is tojd le!
4/4 anonim válasza:
Eleve nem szeretem, ha valaki épületen belül dohányozik. Ha mégis így tesz, menj ki a helyiségből, jól mondta az előttem szóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!