Anyám mért csinálja ezt? -. -" Ennyire nincs tekintettel másokra?
Tegnap begurítottama szobámba a nappaliból a gurulós kis dohányzó asztalunkat (megkédreztem tőle, hogy behozhatom-e, és azt mondta hogy nyugodtan).. összeállítottam rá egy csendéletet amit elekdztem rajzolni, mert már megkell cisnálnom a felvételi rajzaimat. Tegnap nem fejeztem be, ezért úyg hagytam hoyg majd ma folytatom tanulás után. Erre vendégek állítanak be. Mst bejött, hoyg azonnal vigyem ki az asztalkáját. Én mondtam nei, hogy ez most nekem fontos. Erre ő azt modnta, hogy nem érdekli. Mondtam neki, hogy mért nem viszi ki bátyám szobájából a kisasztalt(neki is van egy). Erre anyám: Hát za nemjó, mert nem megy a nappali bútor színéhez.
Nem értem, hogy mért kell előre szétcsesznie a rajzomat.. nem tudommár úgy vissza állítani... az edéynekkel nem lenne gond, de a drapéria gyűrődéseit már nemtudom vissza tenni pont ugyanúgy... Na most meg mondja, hoyg menjek ki a nappaliba a vendégekhez..dehoyg megyek.. szórakoztassa ő őket. Na szerintem megsértődött.. valószínű miután elmentek a vendégek kitö ra balhé..de én nem fogok tőle bocsánatot kérni az biztos...
Nem volt rendes anyudtól,hogy kivitte az asztalt,de gondolom jó vendéglátó akart lenni és nem akarta a vendégeknek azt mondani,hogy:
2elnézzés,de a lányom az asztalt lefoglalta" vagy valami hasonló.
Szerintem menj csak ki a vendégekhez,köszönsz kint vagy 5 percet aztán vissza mész a szobádba,ennyi.
Egyszerűbb,mint utána balhézni,szerintem.
Én szerintem pedig mondhatta volna, hogy bocsánat de a lányom épp rajzol, emiatt csak ezt az asztalt tudom kihozni.
Számomra legalábbis fontosabb lenne a gyerekem, mint mások körbeugrálása.
Köszönöm a váalszokat
Igen nálam is alegszentebb dolog..de nem akartam jelenetet rendezni, mert apum biztos lekevert volna jópár pofont... most énis a falamra festek amíg nem kapom vissza az asztalt. =) Legalább elkészülök addig az álomfogóval amit már több hónapja elkezdtem a falamra :D
Én (is) művészeti suliba járok,3. éve.
De én hozzászoktam,hogy anyum szereti magát példa asszonyként feltüntetni.
Szóval én semmi balhét nem csnáltam volna,szerencsére nekem van egy asztal ami csak a rajzolásra meg festésre való.Amúgy meg mostmár hiába tátod itt a szád vagy akkor cselekedtél volna vagy mostmár elfogadod,hogy ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!