Tudom, hogy közterület, és mindenki azt csinál amit akar, de szerintem akkor is lehetnének ezek a bunkók tekintettel másokra is. Mit lehetne ilyenkor tenni? Tanácsokat kérek.
A házunknál kevés a parkolóhely, az itt lakóknak "fix" helyük van. De sokszor ideállnak olyanok, akik nem tudnak parkolni. pl. 3 helyre állnak be szó szerint: ferdén és úgy, hogy nem fér be még egy autó. Tehát nem tud parkolni. Van pl. egy köcsög aki már a harmadik autót túrja ki a "helyéről", mert ő úgy gondolja, hogy mostantól ott parkol.
Volt már, hogy papírt raktam a szélvédőjére, hogy Tanulj meg parkolni!
Köszi a hozzászólásokat! Nekem is megfordultak "jó" dolgok a fejemben... pl. üvegszilánk a kerék alá.
Ez a piros csomag jó ötlet, az egyik ismerősömet a közterületesek megbüntették, elkérem a levelet és lemásolom. :D
A második hozzászólásra annyit, hogy teljesen egyetértek, de amilyen szerencsés vagyok tutira lebukok, vagy meglát valaki. :DDD
Helyzet változatlan!
Van itt egy vegyes bolt, a lépcsőház falán 2 db parkolóhelyet lefoglalt magának a tulaj. Még elmegy, de a bosszantó az, hogy az alkalmazottja nem oda áll, hanem egy harmadik helyre. Megjegyzem eddig jó volt neki az útszélén, ahol a kutyát sem zavarta (nem forgalmas utca), de pár hete elfoglal egy parkolóhelyet. Ráadásul este 10-ig itt van utána megy el, de akkor már ki megy le átállni az autóval? Megkérdeztem a polgármesteri hivatalt, a bolt tulajdonosa nem szabályosan rakta ki a tábláit, tehát nincs rá engedélye, hogy fenntartott helye legyen. Mit tehetnénk?
Mi Debrecenben lakunk egy középiskolánál. Amikor rendezvény van, akkor akik itt laknak és a munkából jönnek haza, nem tudnak megállni! Mert a "kedves" szülők, még a ház udvarába is beállnak, a garázsok elé. Plusz még egy nagy, dög autóval a járdára is felparkol mindig az egyik, ráadásul úgy, hogy nem látod egyáltalán, hogy jön-e jobbról valami autó, tehát még balesetveszélyt is csinál. Oldja már meg az a rohadt iskola, ha olyan hű de magasszintű, ezt a problémát.
Bocsánat, de nagyon ideges leszek, mikor ez a dolog eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!