Tudom, hogy közterület, és mindenki azt csinál amit akar, de szerintem akkor is lehetnének ezek a bunkók tekintettel másokra is. Mit lehetne ilyenkor tenni? Tanácsokat kérek.
A házunknál kevés a parkolóhely, az itt lakóknak "fix" helyük van. De sokszor ideállnak olyanok, akik nem tudnak parkolni. pl. 3 helyre állnak be szó szerint: ferdén és úgy, hogy nem fér be még egy autó. Tehát nem tud parkolni. Van pl. egy köcsög aki már a harmadik autót túrja ki a "helyéről", mert ő úgy gondolja, hogy mostantól ott parkol.
Volt már, hogy papírt raktam a szélvédőjére, hogy Tanulj meg parkolni!
Drasztikus dolgokat nem tennék.
Már beszéltem 1-2 ilyen emberrel fel voltak háborodva, hogy közterület és úgy parkol le ahogy akar... ezek után mit csináljak, könyörögjek neki? A kisboltra visszatérve: az alkalmazott szerint jár nekik 3 (!) parkolóhely: 1 áruszállításra, 1 a főnöknek, 1 neki. De szerintem alapjáraton nem 10-as a srác. Csak megjegyzem, tegnap reggel tejet hoztak, az áruszállító nem tolatott be, hanem megállt a parkoló autók mögött, na most mi van?
Egyébként most hogy fagyok voltak gondolkoztam azon, hogy vízbe áztatott kenyeret, vagy nyers tojást teszek a szélvédőjére. :D Kárt nem csinálok neki, csak bosszúságot, amit szerintem egy ilyen ember meg is érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!