Szülők! Ti megengednétek 15 éves fiatoknak hogy fülbevalót hordjon?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 00:21
2/23 anonim válasza:
Nem látom semmi akadályát. Nem múlik rajta állásinterjú, és bármikor ki lehet venni.
3/23 anonim válasza:
Nem, mert ez még nem neki való. Majd ha 18 éves lesz akkor eldöntheti ő is.
De ha már régóta kérné akkor lehet, hogy engednék neki ;))
4/23 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy az én fiam soha nem akart fülbevalót hordani, pedig most 19 éves.
Hogy lehet ez?
5/23 anonim válasza:
4. Úgy, hogy eltérő embereknek nem csak a külseje, de az ízlése is különbözik.
Én pl nőként egyáltalán nem hordok fülbevalót mert nem szeretem.
Megengedném, esetleg a fülbevaló stílusában próbálnék meg egy kicsit hatni rá.
A későbbiekben bármikor kiveheti, ha akarja, semmilyen látványos nyoma nem marad.
6/23 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy nekem 16 évesen már volt nyelv pc-m, fülbevalóm, szemöldök és orr piercingem... azóta is baromi jól el vagyok és mindenki irigyel és keresi a társaságomat a fémek miatt :)
22/F
7/23 anonim válasza:
Mi az, hogy hogy lehet ez? Neki tetszik, a te fiadat meg nem érdekli.
8/23 anonim válasza:
Igen, megengedném. Az esetleges következményeket, csúfolódást, bántást úgyis neki kell majd viselnie.
9/23 anonim válasza:
Nekem 6 évesen volt először a fülem kilőve, de már egy pár éve nem nagyon volt benne semmi, mert már nem igazán divat a fiúknak. 15/f
10/23 anonim válasza:
Megkérdezném tőle, hogy "b*zi akarsz lenni, fiam?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!