Megengednétek a 15 éves fiatoknak hogy fülbevalót tetessen az egyik fülébe?
Attól is függ,hogy melyik fülébe,és hogy milyet... :)
De én attól függetlenül hogy nem tettszene nekem,én nem szeretnék ilyen dolgokba beleszólni a gyerekeimnek.Persze amíg a jó ízlés határain belül maradnak...
Én ezt megengedném, ebben még nem látok olyan nagy problémát. Ha megunja, kiveszi és benől a lyuk.
Viszont a tetoválást, meg azt a fültágítást nem hagynám, mivel ezek nem visszafordíthatók.
Megengedném,mert ebben semmi kivetnivalót nem látok(mondjuk eléggé b*zis-bocs a fülbevalós fiúktól),de én például lány vagyok,és nekem meg nincs(mert begyulladt a fülem,rossz élményeim vannak a berakással és kiszedéssel kapcsolatban),és minden szúró eszköztől idegenkedek.:S
De majd egyszer kilövetem a fülem..
Én is megengedném neki, az öcsémnek van is, neki kifejezetten jól áll, egy Nike jel van a fülében.
A fültágító is visszafordítható, legrosszabb esetben is műtéttel. A tetoválás is, igaz annak örökre ott marad a helye.
A mai világban mindent meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!