Megengednétek a 15 éves fiatoknak hogy fülbevalót tetessen az egyik fülébe?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 22:18
11/24 anonim válasza:
Egy fülbevaló még nem a világ vége, szóval igen...
12/24 anonim válasza:
személy szerint én megengedném...manapság a mai fiatal fiuk99%-nak van fülbevalója
13/24 anonim válasza:
megengednem...ha nem engednem a fulbevalot kesobb esetleg valami piercingel allna elo pl nyelv vagy akarmi igy szepen megmondanam hogy megengedem a fulcsit es kesz tobb jukasztas nincs:)
14/24 anonim válasza:
Az én fiam 17 lesz, most a tavasszal kérdezte meg, hogy kilövetheti-e a fülét.Minden gond nélkül megengedtem.Tudtam, hogy nem olyan rajos csillogós szart fog beletenni.Bal fülében van egy szolíd ezüst fülbevaló.Nagyon jól áll neki.Szerintem, ha egy évvel ezelőtt kérdezte volna, akkor is megengedtem volna.
15/24 anonim válasza:
Miért, lányoknak szabad szó nélkűl?
Akkor már tessék megengedni a fiúknak is!!!
Vagy neked is szólnod kell annak idején, hogy fűlbevalót akarsz a füledbe?
16/24 anonim válasza:
Én megengedném, később ha nem tetszik neki, vagy egy komolyabb eseményre megy, akkor kiveszi és nem tűnik fel senkinek.
20/24 anonim válasza:
Simán. Ha nem áll jól, még mindig ki lehet szedetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!