Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy a szuleim...

Mit tegyek, hogy a szuleim kicsit lazabban fogjnak?

Figyelt kérdés
Kezd elegem lenni. Mindjart suli, minden baratnom mesel majd a nyari bulikrol kiveve en, mert nem mehetek sehova. Az egesz nyaram nagyjabol annyi volt, hogy olvasnom kellet a kotelezoke, es visszamondani a szuleimnek -.- apam szerint azert, hogy ne csak elolvassam, hanem ertsem is. Voltunk Balcsin, volt a strandon buli, csak ugy mehettem, hogy a szuleim is jonnek, igy kb semmit nem tudtam csinalni mert figyeltek, el akarrtam menni szigetre 3 honapja konyorgom, hogy adjanak valami munkat es megkeresem az arat, termeszetesen nem mehetek, nem sminkelhetek, nem hordhatok csini ruhakat, most nyarom kifesthettem a kormomet es ennyi!!! Bartnoim hetvegen mennek bulizni sirva kertem oket de nem mehetek pont. Nem akarok mar elni sem. Mindig az van hogy legyenek jok a jegyeim, segitsek otthon hetvegente en takaritom ki a szobamat tok egyedul meg mast is amit anya kiad es minden este segitenem kell mosgatni vagy szemetet kivinni utálom!!!!!!!!!! Csereb semmi nem jar, mindigv annyit mondanak, hogy draga ruhaim vannak, van mit enni, jarunk nyaralni, ertekeljem. De engem ez mar nem erdekel, Teljesen ki leszek lassan kozositve az osztalyban ha nem enyhulnek meg. Mit tegyek????

2014. aug. 11. 17:35
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet annyi különbseggel, hogy en mar 17 eves vagyok. :(
2014. aug. 13. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!