Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis, hogy mindenert...

Normalis, hogy mindenert megbuntetnek a szuleim? Most mar ilyen alapveto dolgokert is?

Figyelt kérdés

Nagyon szigoruak a szuleim.Kicsit regimodiak is, es minden aprosagert kormost kapok vagy elveszik a zsebpenzem, szobafogsag.Egyre surubben pofont is kapok kis dolgok miatt is.

Peldaul: ha lassabban setalok haza fele es kesek kb.10 percet, ha delutan elalszok, ha 7 ora utan kimegyek az udvarra, ha sokaig tevezek ( kb. egy orahossza utan mindig veszekednek hogy kapcsoljam ki), ha egymas utan tobbszor is negyest hozzok haza, vagy rosszabbat.

Persze, nem tagadom van amikor megerdemlem a leszidast, de pl. az ilyen dolgokert nem tartom jogosnak a buntetest.

Most kiderult itthon, hogy mar szoktam maszturbalni.Eddig csak 2x csinaltam, de az egyiken rajta kapott a tesom, es elmonda anyueknak.

Nagyon lecsesztek, hogy miert kell 13 evesen ilyenek csinalnom, miert nem tanulok inkabb, ha sok szabad idom van.

Megint elvettek majusig a zsebpenzem, es nem tvezhetek a heten.

Nagyon rosszul esik ez nekem, de nem merem mar megvedeni magam, mert felek apukam pofonjatol.

2014. márc. 27. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos sok ilyen szülő van, gyereket nevelni pedig nyilván nem így kell, ahogy ők csinálják, de a tapasztalatok alapján az ilyen embereket nem nagyon lehet megváltoztatni... A maszturbálás egy fontos fejlődési lépcsőfok, a visszafojtása nagyon káros lehet a későbbi szexuális életre nézve.
2014. márc. 27. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Kérj segítséget!
2014. márc. 27. 18:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Kitol?
2014. márc. 27. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Kitől? Első körben idősebb testvér, rokon, barát, tanár, szerintem még a háziorvos is megteszi. Ha ez nem megy, akkor családsegítő, ők majd segítenek, ez a dolguk.
2014. márc. 27. 18:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem az:(
2014. márc. 27. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Nekem egyszer volt egy ilyen baràtnőm! Kb 19 éves voltam a làny meg 15 nagyon szerelmes voltam de öt nem igazàn engedték sehova mindig titokban talàlkoztunk! Mentem elé a suliba hazavittem de mindig ki kellett tennem egy utcàval előbb. Lopva talàlkozgattunk! Egyszer lebuktunk azt mondta baràtnőjéhez megy és meglàttak a szülei. Hivtàk ,hogy azonnal menjen haza. Gondoltam màr ugy is mindegy bemutatkozom. Tàrsashàzban laktak még a bejàratig sem értünk apja jött elénk és a hajànàl fogva elkezdte ràngatni a baràtnőmet , hogy takarodjon fel. Én leszedtem róla és nagyon csunyàn összevertem az embert. Rendőrségi ügy lett a dologból. A legszebb viszont az az egészben , hogy az apàval utànna le tudtam ülni beszélni a làny viszont szakitott velem! Vàlasza az volt hogy fontossabb neki a csalàdja és nem tud olyannal lenni aki bàntotta az apjàt! Tanulsàg az , hogy gondolkozz mielőtt a szüleid ellen segítséget kérsz! Ha ugy làtod jónak cselekedj de elötte jól gondold végig mit is akarsz elérni!!!!!
2014. márc. 27. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem normálisak. Azért büntetést kapni, hogy lassabban sétálsz haza??? Hát könyörgöm, ha nem tetszik a tempód és ráérnek téged figyelni, akkor jöjjenek érted kocsival!

Amúgy a családsegítő a megoldás.

2014. márc. 27. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális egyáltalán, sajnálom hogy rettegésben kell élned az otthonodban.
2014. márc. 27. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

nem normális, ma már nincsenek körmösök, pofozkodni sem szabad, nagy dolgok miatt is inkább először beszlget a szülő a gyermekkel. Nálatok olyan nincs ? hogy beszéljetek egymással a testi fenyités helyett ? kérd meg a szüleidet, hogy értesz te a szóból is, és ne verekedjenek . A zsebpénzt pedig nem azért adják, hogy utána azzal büntessenek, hogy elveszik. Szobafogság ? Mi az valami terror háza ?

13 éves fiúnak teljesen természetes, hogy lehet érdeklődése a saját testi mőködései iránt. erről a mai szülő inkább felvilágositást kellene hogy adjanak, mint sem büntetni érte. Remélem nem akanak papot csinálni belőled ? Örülhetnének hogy egészséges vagy.

Négyest hazavinni sem a világvége, nekik sosem volt négyesük ? vagy őket is terrorban tartották a négyesek miatt ?

Azt irod, félsz édesapád pofonjaitól. beszél akkor először édesanyáddal. Bizalmasan. Mond neki, hogy olyasmit szeretnél vele megbeszélni, amit édesapáddal nem mersz. és ha látod rajta, hogy bizalommal fordulhatsz hozzá, akkor mond el ami bánt téged.

Amennyiben a szüleid fanatikus vallásosak nem tudom mit mondjak. ott divat a gyerekből kiverni a természetes nemi érdeklődést.

Fel a fejjel. :)

2014. márc. 27. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!