Apám annak idején sokszor megvert, olyan dolgokért, amiért én ma már nem bántanám a gyermekem. Ma iszik, mint a gödény és nem érti, miért ilyen hálátlanok a mai gyerekek?
Nem értem,hogy most erre mit lehet írni?Nem értem a kérdésed lényegét.Vagy azt kell leírni,hogy minden idős embernek vannak gondjai a fiatalokkal?
/pici cutte/
Értem.De ne haragudj,erre most mi mit írjunk?Hát könyörgöm 1 család vagytok,oldjátok meg.Nemtudom szoktad e nézni Joshi Bharat műsorát.Egy esetnek volt egy olyan része,hogy egy idős férfinak,volt 1 gyereke(50-55éves)és már neki is voltak gyermekei.És mivel az idős férfi a lányának nem sok minden adott meg,ezért az anyja úgy nevelte a gyereket,hogy nem olyan fontos személy az idős férfi(Szóval az apja.)Amikor a gyerekek boltba mentek,nem kérdezték meg a nagypapáját,hogy ne hozzanak egy kiló kenyeret,1liter tejet a boltból..Pedig a majdnem teljesen mozgássérült nagypapa erre már képtelen volt.Joshi ezt mondta:Attól,hogy a nagypapa a gyerekének(az 50-55 éves nőnek)a nő elmondása szerint nem adott meg mindent,az unokákat az akarat ellenére sem kéne a nagypapa ellen nevelni.Attól,hogy X éve milyen volt,MEGÉRDEMLI,hogy idős korára bekopogjon az az unoka és megkérdezze,hogy hozzon e tejet és kenyeret.Remélem érted,hogy mit akarok evvel mondani!;)
/pici cutte/
Egyetlen pillanatig ne legyen lelkiismeret furdalasod az apad miatt!
O egy orok eletre tonkretette a lelki vilagotokat azzal, hogy megvert benneteket! Soha ne hallgass senkire! Azt, hogy otthon a 4 fal kozott ti hogy eltetek, csak te es a testvereid es a szuleid tudjak. Senki mas. Maximum a szomszedok, mert esetleg hallottak ahogy uvoltozott veletek!
A kerdesedet csak azok ertik meg, akik ateltek a vereseket otthon, gyerekkent, a tobbiek nem ertik, nem erthetik ezt meg.
Egyetlen pillanatig ne legyen lelkiismereti kerdes ez neked! Meg o csodalkozik, ugye? Hat jobb lenne ha elgondolkodna, de ugysem tud. Meg mindig zsarol, es cseszeget benneteket felnottkent is. A legjobb ha tavoltartod magadat tole, mert minden egyes alkalommal ugyis csak egy lelki terrort kapsz tole, meg most felnottkent is!
Mindenki megkapja, amit megerdemel! Ugyhogy az oreged ne csodalkozzon semmin! O megbuntetett benneteket elegge a veresekkel, o is megerdemelne ugyanazt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!