A szuleim helyeben mit tanacsolnatok?
Figyelt kérdés
egyszeruen nem tudok tullepni rajta,ha valakinek ellent mondok es ezzel megbantom. egy mostani vitaban ugy gondolom nekem is volt igazam,de megbantottam egy hozzam kozel allo szemelyt es most azota nagyon ostorozom magam. most azt gondolom,minek is szoltam,nem erek annyit,mint a masik ember..tudtok tanacsot adni?#onostorozas
2014. ápr. 17. 11:47
1/5 anonim válasza:
te is ugyanolyan ember vagy mint mas!
allj ki az igazadert en pl olyan vagyok h ami a szivemen az a szamon....
2/5 anonim válasza:
Az önmarcangolás semmit nem old meg. Ha valóban megbántottál valakit, minimum a bocsánat kérés és az ígéret hogy a jövőben többet nem fog előfordulni.
3/5 anonim válasza:
Ne ostorozd magadat, ha igazad van, akkor örüljél annak, hogy kiálltál magadért.
4/5 anonim válasza:
Ha ennyire bánt a dolog, viszont igazad volt, akkor én a helyedben megbeszélném az illetővel, hogy lehet, hogy nem olyan durván kellett volna elmondanod a véleményed, vagy hogy lehettél volna tapintatosabb is, és hogy ezért elnézést kérsz. Erre biztosan fog valamit ragálni/mondani, és máris kialakul egy beszélgetés, és át tudjátok újra beszélni normálisan, figyelve, hogy ne sértsétek/bántsátok meg egymást.
5/5 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek!
2014. ápr. 17. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!