A szuleim megsegitese hulyeseg?
A szuleim nem igazan jo anyagi korulmenyek kozott elnenek, ha en nem lennek. Nagyjabol annyi penzuk van, ami epp eleg, felretenni nem tudnak. Ha nyugdijasok lesznek, meg kevesebbol fognak elni.
En kulfoldon elek, es segitem a szuleim kintrol. A nyugdijukat is en potlom majd ki, hogy normal eletet elhessenek. Nemreg beszeltem egy ismerosommel errol, es szinte lehurrogott, hogy milyen hulyeseg, inkabb magamra koltenem, a szuleim megerdemlik(!), biztos nem dolgoztak eleget. Edesapam 55 evesen folyamatosan keres munkat, de a kora miatt visszadobjak. Edesanyam vegigdolgozott 25 evet, ebbol 16-ra nem jelentettek be, a vallalat azota jogutod nelkul megszunt, a tulaj mar nem el, neki eselye sincs nyugdijra, most sajat kis vallalkozasabol van keves bevetele.
Merhetetlenul felhaborit az, hogy valaki szerint a szuleink megsegitese hulyeseg.
Bar neha olyanokat olvasok itt a gyk-n, hogy elkepedek.
Megha a sajat hibajukbol kerultek volna nehezebb helyzetbe, akkor is segitenek, nem ez a helyes??
annak az illetőnek biztos hogy rossz kapcsolata van a szüleivel.
szerintem nem hülyeség, sőt rendes tőled hogy segíted őket öregnapjaikra...
Ez akkora baromság, hogy valaki 16 évig feketén dolgozik és nem tűnik fel neki, öcsém. Legkésőbb az első alkalommal, mikor orvoshoz megy fel kell neki tűnnie, ugyanis az orvos tudtára adja, hogy nincs biztosítva.
Engem meg az háborít fel mérhetetlenül, amikor ilyenekkel hülyítik az embereket, hogy ez nekik nem tűnt fel.
Szerintem nem hülyeség hanem normális szülők esetén teljesen normális és valahol elvárható is ha nem okoz gondot.
# 7/8
Nem feltétlenül igaz még 13-15 éve elég volt ha a férfi dolgozott a feleség akkor is biztosítva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!