Én csak a "vér, Alkonyat, farkas, Twilight" címszókig jutottam el. Hát nem tudom.
Nem látok benne sok értelmet igazából.:D
Ostobaság, de jót mosolyogtam rajta. Kedvenc rész:
"Csökkenő holdnál már nincsenek ilyen szigorú szabályok, szabadon válogathatsz, csupán annyi a lényeg, hogy este 6 óra után (amikor megjelenik a Hold az égen) már ne egyél."
Kalóriaszámlálás? Tényleg az.
Este 6 után az emésztő funkcióink csökkennek. Hosszú távon ezzel nem olyan rossz foglalkozni, bár tényleg nem ez az elsődleges.
A fura megállapításaid:
- éhesen aludni egészségtelen (?)
- a szervek működését több évezredes taoista megfigyelések is vizsgálták és ezen megfigyelések bizony hasonlót állítanak, minél később van, annál kevésbé jó emésztgetni. Ennek mondasz ellent?
Figyelj, szabad.. de ki vagy te? :D
éhesen aludni egészségtelen (?) - te meg nem tapasztaltad? En hajnalban felkelek es addig nem tudok vissza aludni az ehseg miatt, amig nem iszok egy pohar kefirt.
több évezredes taoista megfigyelések is vizsgálták - errol tudnal forrast linkelni???
Nem tudom az atlag ember mikor fekszik, en 10:30 - 11korul. 7:30kor kelek es 9kor a cegben reggelizek. Ha en 6 utan nem ennek, az 15 ora nem eves. Tobb mint fel napig ehezik a testem. Oke, hogy abbol x orat alszom, de a test akkor regeneral, akkor epit uj izmot, gyogyit stb. Ehhez mind energiara van szuksege. Ha nem eszek 6 utan, akkor arra kerem, hgy a semmibol epitsen varat...
Ne butaskodjatok, a 6 utan nem eves anyukamnak mukodik, mert o a tyukokkal fekszik es pirkadatkor mar ebren van. Aki ejjeli bagoly, annak igenis tessek enni 6 utan!
Bocs, a cikket nem olvastam, azt nem tudom kommentelni.
20-24 közötti alvás a legpihentetőbb, ezt magamon is tapasztalom, 7 kor kelek, 10 kor fekszek, 2230 ra elalszok - így érzem magam a legjobban.
A cosmos cikk meg úgy hülyeség, ahogy az összes többi cikkük, főleg egészség-fogyás kategóriában.
"En hajnalban felkelek es addig nem tudok vissza aludni az ehseg miatt, amig nem iszok egy pohar kefirt. "
Hát ha Te kefirt iszogatsz, akkor egészségről ne nagyon írjál szerintem..
Taoista tudományokról, írjak cikket?
Linkelni nem tudok, bár biztos lehetne találni, de úgy gondolom ez nem az a tudás, amit csak úgy bárki elolvas egy cikkben. Képzetlenül eleve nincs sok értelme lenne egy ilyen cikk olvasásának, mivel alapképzettség kell a hagyományos kínai orvoslás fogalmainak megértéséhez is, mivel egészen mások mint a nyugati orvoslás fogalmai, megközelítései.
Fogadd el, hogy sokan így gondolkodnak, és lehet igazuk van. Ha a legerősebb harcművészetet ki tudták dolgozni, akkor másban is jók lehetnek. Na már most úgy is tapasztalom, hogy jók.
Hát ha Te kefirt iszogatsz, akkor egészségről ne nagyon írjál szerintem.. - bio tejbol keszult kefir, es nem allok neki ejjel kajat kesziteni magamnak, de a delutani kemeny sport miatt ejjel megehezem, es a kefir tunik a legjobb/leggyorsabb megoldasnak, amugy aruld mar el legyszives mi baj a kefirrel?
Taoista tudományokról, írjak cikket? - senki nem kert arra, hogy cikket irj. Arra kertelek, hogy adj valami forrast ami alatamasztja amit allitasz.
En is tudok olyat mondani, hogy californiai egyetemi kutatok szakvelemenye kimondja, hogy bla-bla-bla es tessek elhinni mert a professzorok biztos jobban tudjak.... :D
Most komolyan, attol mert leirod, hogy biztos igaz, meg nem lesz az, ugye te is tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!