Gyerekek, raktározás, ide raktározás oda, szerintem aki nem eszik, lefogy! Ki gondolja még így?
Háhááá, és ha újra eszik, meghízik.
Megéri? Nem. Hiánybetegségei lesznek? Igen.:)
Szerintem érdekes a világnézeted, bár egyetérteni nem tudok vele.
Nem láttam még a két szememmel embert éhen halni, de mégis inkább úgy tűnik, hogy aki nem eszik, az meghal. Halottak pedig nem 'fogynak', elbomlik persze a test.. de ez egészséges megközelítés vajon?
Ez így van, de nem mindegy miből fogy. Ha koplal izmot veszít. Ha újra eszik zsírt szed föl.
A koplalás baromira nem éri meg.
Mondom ezt úgy hogy én is csinálom. Hiszen képtelen vagyok 1500 kalóriát megenni zöldségekből és húsból. Persze a kenyér félékből lehetne, de inkább ezt nem enném.
Persze, koplalás közben nem hízik az ember, hanem fogy. Az persze más kérdés, miből, de egy idő után a zsírfelesleget is elveszti s a fő izmait sem feltétlenül veszti el. Egy izmos embernek elég rossz ötlet a koplalás, egy "épphogy van rajta annyi, amivel működik" valószínűleg sokkal kevesebb izmot veszít arányaiban, s inkább zsírt, hiszen az a pici alapizom kell, a zsírtartalék pedig pont arra van, hogy legyen energia, ha nincs is elég bevitel.
Az emberek igen különbözők, még az is lehet, hogy egy szerencsés alkatnak, aki nem a legagyamentebb módon és ideig csinálja a koplalást, még be is jön. De gondolom, a túlnyomó többség nem ilyen.
A duplája jön vissza tetszetős elmélete sem egy nagy általános igazság, koplalás után is lehet óvatosan avagy szerencsésen visszatérni a normál étkezéshez, valószínűleg ez súlynövekedéssel jár, de maradhat a fogyás eredményéből. nem mindegy, hogyan koplalt az ember, semmit vagy igen kevés értelmes ételt evett, mozgott-e, ilyesmik. S a genetika, szerencse, mit tudom én.
Ismerek olyat, aki koplalással fogyott le baromi gyorsan, az eredményt nem tudta megtartani elégséges evéssel, némi súlyt visszaszedett, bár közben felnőtt és ez átalakítja az ember testét... Soha többé nem lett kövér és olyanokat eszik, amiket kb. mindenki hizlalónak nevez, aki ismeri ezt a fogalmat. Én nem tudtam volna megcsinálni, az tuti, nem is lett volna ez az eredmény, de ő nem akart jópár hónapig szórakozni fogyózással. Szerencsés alkat, mindazonáltal nem valami egészséges az ilyesmi. De fiatal, nagyjából egészséges test egypár hetet kibír, az átlagember évtizedeken át eszik rosszul, az nagyobb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!