Hogyan fogyjak le szerintem lehetetlen?
Hát komoly kérdést sikerült kiírnod, gratulálok.
Egyébiránt pedig úgy tudsz lefogyni, ha valamivel többet mozogsz és egészségesebb, vagy kevesebb ételt fogyasztasz, mint eddig.
Célszerű a mozgást diétás ételekkel ötvözni.
Mozgás ne legyen radikális, és akkor nem unod meg.
Ha "kényelmes" vagy, járj lehetőleg gyalog mindenhová: busz/autó helyett, -lépcső, bevásárlás....
Igen, ez lett volna a következő tanácsom: fogyókúrának nem sok értelme van. Életmódváltás az, ami hosszú távra egészséges és jó befektetés.
Igen! Figyelned kell mit és mennyit eszel és akkor mi van?
Mi lenne, ha beletörődnél és akkor ez lenne az alap. Nincs ezzel semmi gond.
Amúgy pedig, -statisztikai adat nincs birtokomban, de szerintem az emberek jelentős hányadának egész életében figyelnie kell mit eszik, mert az életkor előre haladtával egyszerűen megváltozik az anyagcsere. Jobb ezt minél hamarabb tudomásul venni. Nem eheti azt és annyit az ember, mint 16 évesen, mert meglátszik. Ez van.
Másik dolog: okosak úgy tartják, hogy mindenből ehetsz, ha mértékkel teszed és inkább délelőtt.
Esti nasi, főleg lefekvés előtt a leglátványosabb növekedést adja.
Nos, első lépésként talán gondold át, miket akarsz enni, válts életmódot s ha már tömöd magad, azt tedd egészséges, tápanyagdús ételekkel... Én hedonista vagyok, az önfegyelemre még csak nem is szoktam gondolni, de eléggé egészségtudatos vagyok ahhoz (s a testem is ad finom kis jelzéseket), hogy ne egyek össze mindenféle hülyeséget. Viszonylag sokat eszem, mert különben éhes maradok, s vannak kilengések, de alapvetően igyekszem követni a saját szabályaimat. Simán megszoktam, semmi önsanyargatás vagy különösebb akaraterőigény nincs, persze ehhez az kellett, hogy ne próbáljak magamra erőltetni valamit, ami nem passzol hozzám, csak valaki kitalálta, hogy az az Egyetlen Igaz Út.
Próbálkozz, találd meg a saját utadat, de ha 1-2 jó lépést teszel, az is valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!