Tudtok tanácsot adni ilyen lehetetlen helyzetre?
Röviden a helyzetem: 1 éves a kislányom, itthon vagyok vele. A terhesség előtt is volt rajtam felesleg, 69 kg-val indultam. Szüléskor 80 kg voltam, ez mostanára visszament 73-ra, de innen tovább egy dekát se mozdul. Koplalni nem tudok, mert elájulnék az éhségtől a fizikai igénybevétel miatt, de nem eszem vörös húst, vadat, kenyeret (napi 2 kiflit csak) meg egyéb ilyen durva dolgokat, eszem zöldséget, gyümölcsöt. Edzeni, tornázni nincs időm legfeljebb este 9 után, de akkor meg már hullafáradt vagyok a napi strapától. Elmenni itthonról nem tudok, csak ha a gyerekkel sétálok, de edzésnek az semmi.
Ja, és nagy problémám: nem tudok tisztán ásványvizet inni, mert nagyon szomjas vagyok tőle és úgy kiszárítja a szám, hogy bereped. A gyümölcslevek baromi drágák, kevés szörpöt szoktam a vízbe tenni, hogy íze legyen. Nem tudok már mit kitalálni, segítsen, aki tud. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!