Van olyan betegség ami miatt lehetetlen, vagy borzasztó nehéz lefogyni? Vagy tényleg minden csak az akaraton és a kitartáson múlik?
A pajzsmirigyműködés zavara pl.
Az egyik barátnőm pedig a depressziójára felírt gyógyszertől hízott el (és nem hagyhatja abba a szedését).
Nekem is Pajzsmirigy alulműködésem van.Ez nem csak duma,hogy így nehezebb.Kitartó vagyok,és mindent megteszek a fogyás érdekében,de iszonyat lassan megy.
Ráadásul a folytonos fáradság-érzet és aluszékonyság,illetve erőtlenség miatt a sportolás is sokkal nehézkesebb(számomra mindenképp).
Ez a betegség azt okozza,hogy konkrétan mindig sz*rul érzed magad...
A diabétesz is ilyen.
De a kövérek többsége az odafigyelés, fegyelem, akarat és a kitartás hiánya miatt nem tud lefogyni....ugye a gályarabok között valamiért nem volt egy pajzsmirigyes, vagy diabéteszes sem :)
Elhiszem hogy vannak ezek a betegségek, és nagyon rossz azoknak akik ebben szenvednek, de amíg naphosszat döglöttem, és ettem, meg nassoltam, én is levert, akarat gyenge, és depressziós voltam. Nekem is megfordult a fejemben a betegség mert könnyebb ráfogni másra mint az akarat gyengeségre. Ezért kivizsgáltattam magam. Kiderült hogy makk egészséges vagyok, leszámítva hogy a kövérség miatt a cukrom és a májfunkcióm kezdett elszabadulni. Szerencsére még időben kiderült.
Ezek után nem volt kifogás . Igaz, nagyon nehezen tudtam elkezdeni a sportot, de időben ez javította a közérzetemet. Tény hogy nehezen indult el a fogyás nálam is, de most nagyon beindult, és már nem is esik nehezemre töredéke mennyiséget enni mit régen, és sportolni is jó élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!