Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha megittam egy pohár sós...

Ha megittam egy pohár sós vizet a hányás garantált?

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék hányni de nem tudom hogy. az ujj ledugás nem válik be, és olvastam itt hogy ha megiszunk egy pohár sós vizet akkor hányhatunk. igaz ez? a válaszokat előre is köszönöm!

2013. márc. 17. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
meleg sóoldat itatása (1evőkanál só fél pohár vizben) hánytató hatású
2013. márc. 17. 17:42
 2/11 anonim válasza:
100%
Hát én ettől a módszertől a belázasodást vártam, de csak szörnyű hányingerem lett. De nem hánytam. Miért akarsz hányni? Ha ledugod az ujjad akkor a torkod nagyon fog fájni.
2013. márc. 17. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Miért akarsz egyáltalán hányni? Anorexiás vagy?
2013. márc. 17. 17:47
 4/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok az csak régen voltam. beteg akarok lenni mert utálom az iskolát ahová járok. anyukám csak akkor hiszi el ha látja szóval azért kéne egy tuti tipp hogy mivel lehetnék hányós-beteg. segítsen aki tud kérlek.
2013. márc. 17. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
vegyél be 2 szem hashajtót
2013. márc. 17. 18:25
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Legjobb ugrani sokadik emeletről..

Kis sótól nem leszel beteg.. más ember élvezettel ölne meg, ha cserébe megkapná a te egészségedet.

Sz.ard le az iskolát, örülj hogy egészséges vagy, és ne akarj beteg lenni. Leszel te még akarat nélkül is, és legnagyobb problémáid egyike lesz majd, hogyan lehetnél egészséges.. Becsüld meg, amíg az vagy :)

2013. márc. 17. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Hülyegyerek.
2013. márc. 18. 07:54
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
Zsarolni akarjuk a mamát? Hát nem lennék büszke rád!
2013. márc. 18. 08:49
 9/11 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem akarom zsarolni az édesanyámat csak utálom az osztályomat és ők is engem. és voltam már beteg. nagyon súlyos beteg voltam de most ez mindegy, azért köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 18. 16:36
 10/11 anonim válasza:

Piszkálódnak az osztálytársaid?

Ne foglalkozz velük.Ha nem foglalkozol velük,akkor egy idő után ők se fognak veled. Hidd el tapasztalat.

Én is ebben a helyzetben voltam,hogy sürgősen beteg akartam lenni,de rá jöttem,hogy nincs semmi értelme. Ne foglalkozz velük. Vannak ott azért szerintem barátaid is. Nekem ők segítettek. Remélem tudtam segíteni...

2013. márc. 30. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!