Hogyan "érdemes" hánytatni magad, milyen módszerrel? Milyen időközönként - hogy elérj tartós súlyváltozást? És akik hánytatják magukat miért teszik ezt? Milyen következményei lehetnek annak ha hánytatod magad de nem vagy bulimiás?
Hánytatod magad de nem vagy bulimás. Ilyen nem létezik, aki hánytatja magát az bulimiás. Persze sokan nyugtatják magukat, hogy én nem vagyok beteg, csak néha csinálom, de egészséges embernek ilyen nem jut eszébe.
Mondjuk olyan létezik, hogy valakinek nagyon érzékeny a nyelőcsöve és öklendezik (pl. bizonyos ételektől, vagy ha reflexszerűen), de ritka, hogy hánynak is. Ilyen esetben gyakran lehet pl. epebetegség is a háttérben.
Vannak akik túledzik magukat és addig edzenek amíg nem hánynak. Hát nem tudom szerintem ha valaki ezt rendszeresen csinálja akkor az már bulimia.
A hánytatás egyébként a legrosszabb fogyókurás módszer, mert ha le is fogy az ember így, mellé fog társulni, hajhullás, romlott fogak, kellemetlen szájszag, gyomorbetegség, ami még visszataszítobb, mint a túlsúly. Plusz gusztustalan amikor valaki képtelen enni és utána nem hányni, pl. randin nem tudom hány pasinak jön be ha a csaj felzabál mindent aztán meg kihányja az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!