Meghánytattam magam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap történt, nem ettem sokat egyáltalán de valahogy bűntudatom volt. Nem nagyon sikerült először..aztán ma anya olyan finomakat készített és ettem belőlük (nem oylan sokat) de nem habzsoltam aztán ma is csináltam. de bűntudatom van azért is mert nagyon sokat dolgozott vele én meg .. nem is nagyon sikerült mert ezen vívódtam. mit tegyek? légy szíves ne bunkón válaszoljatok, ez igazán nem hiányzik. Reggel úgy voltam vele h ma biztos nem fogom csinálni mert h milyen dolog ez, a Biblia szerint bűn de miután ettem valahogy akartam... nem nagyon tudom elmagyarázni.2013. márc. 10. 17:26
1/5 anonim válasza:
Sürgősen szokj le róla, mondd el anyukádnak, és kérjétek szakember segítségét. Az önképed nagyon rossz lehet, segítség kell - ez nem szégyen. A szégyen az, hogy sokan nem veszik komolyan ezeket a dolgokat.
2/5 anonim válasza:
Még most fejezd be örökre a hányatást, elég csúnya vége lehet. Jó lenne, ha el tudnál menni valami orvoshoz vagy pszichológushoz, aki tudna tanácsot adni a témában, ez nem egészséges, jobb minél hamarabb tenni ellene. És nem azzal van a baj, hogy a Biblia szerint bűn-e.
4/5 anonim válasza:
Kérlek amíg lehet és letudsz vele állni hagyd abba! Tudom nagyon nehéz, hisz én már egy éve csinálom és az elején abba hagytam volna most milyen jó életem lenne és nem kellene azon rágódnom, hogy megjön-e, miért fáj ez meg az... Ha elég erős vagy és abba tudod hagyni akkor a saját helyzetedet könnyíted meg, és ha nem sikerül próbálj segítséget kérni. Nálam is így kezdődött azért nem akartam csinálni, mert anyum 2 órát bajlódott a sütivel vagy pénzbe került én meg kidobom csak úgy. Az elején bűntudatom volt azóta nem érdekel, de még mindig rossz érzés, hogy mennyi pénz volt az amit én naponta ööö... érted remélem. Téged szeretnélek jó irányba "igazítani" mert hiddel nem jó dolog ezt csinálni hosszú távon. Szurkolok, hogy sikerüljön!!!! Ha szeretnéd írhatsz privit :)
5/5 anonim válasza:
Bűntudatod van, a semmitől.
Tök jó, hogy ilyen jó dolgotok van, de emellett neked rossz is (mert vélhetően túl jó dolgod van).
Orvosi segítségre szorulsz, beteges a viselkedésed és előbb-utóbb emiatt teljesen tönkre fogod tenni magad testileg is, egyelőre inkább pszichés a problémád.
A Biblia szerint meg bűn? Kár, hogy ez téged hidegen hagy, akkor meg minek írod? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!