Folyton veszekednek a szuleim, hogy lehet kibirni?
Nem tudom hány éves vagy, de szerintem még 18 aluli.
Ha van saját szobád, uzsgyi befelé, füles a fejre és zenét vagy filmet jóóóó hangosan hallgatni. Bármit nézz is, a mostani harcnál csak jobb lehet.
Tanulj a suliban sokat és jól, hogy később koleszba mehess - ha okos vagy és ügyes akkor ösztöndíjat is kaphatsz - , vagy a munkád béréből marha gyorsan elköltözhess otthonról.
Mert ha megszokni nem tudod, akkor menekülni kell, amint lehet.
Addig pedig csak az "elbújás", elzárkózás marad a saját világodban... :((
14eves vagyok.
Es attol felek a legobban hogy apa meguti anyamat. Nem szeretem apamat, de tudom hogy itt kell lennie a penz miatt. Gyulolom ot. Nem birom elviselni ha a kozelembe van.
Mondom elbujnek en a szobamba, de az a reszeg barom meg jon be hozzam es NEKEM PANASZKODIK.
Es igy kene ot tisztelnem? Szerintem ez tobb mint nevetseges.
Nem csak a szobában lehet elbújni :)
Lehet furán hangzik és lehet csak felnőttként érted meg.
De azért elmondom.
Tanulj meg színlelni. Amikor neked panaszkodik vágj jó pofit - még ha gondolatban leütnéd, akkor is -, hallgasd meg, amikor kérdezd, mondogasd, hogy Igen, Ühüm, Persze. Mást nem, csak ha feltétlen muszáj. A valós véleményedet és gondolataidat nem mondhatod el neki még csak ki sem mutathatod, mert akkor veled is veszekedni fog.
Miközben a "robot-üzemmód" - ez a színlelés - működik, de gondolatban elmenekülhetsz, elbújhatsz.
Miután apád elaludt, vigasztald meg anyukádat, ez nagyon fontos. Tudnia kell, hogy te mellette állsz, még ha az apádnak színlelsz, akkor is.
Ezt magamon próbáltam ki, 13 éves korom óta fejlesztgettem, csiszolgattam, mára már jó lett.
Első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!