Kiborg12 kérdése:
A szüleim folyton veszekednek?
Figyelt kérdés
A szüleim folyton veszekednek 2-3 hónapja,,ma is veszekedtek apám ugy felidegesült hogy az autóval el ment valahova 1 órára,visszajött anyám mondja apámnak "melyik barátnődnél voltál?" ... nem is tudnam leírni hányszor veszekedtek.Kibékülnek kb. 2napra,az után megint folytatják...apàmnak adok igazat mert ő szeretne kibékülni csak az anyám folyton elkezdi...és én ezt már nem bírom,olyanokon gondolkozok hogy elvágom az erem, 1 hétig vágtostam a hasam de csak azért hogy ne vegyék észre ha megint elkezdené az anyám tudom hülyén hangzik de,ugy adnék neki egy pofont,de nem teszem meg mert ez bolondság...2014. jan. 17. 23:08
1/2 anonim válasza:
Nem lehet hogy apád megcsalta anyádat szerintem beszélgess az anyukáddal
2/2 anonim válasza:
Semmiképp ne vagdosd magad, az a legnagyobb butaság!
Próbálj alkalmat találni hogy mindkettejükkel beszélhess. Mondd el, hogy neked milyen rossz hogy ők ordibálnak és szeretnéd ha megbeszélnék normálisan a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!