Mit tegyek, hogy a szuleim kicsit lazabban fogjnak?
upsz bocsi befagytam és véletlenül kétszer ment a válasz.
A lényeg, hogy 14 évesen én még ilyen véletlenül sem mertem kérdezni, hogy mehetek e szigetre. Most 20 évesen sem mennék el Szigetre. De alapból az a hely szerintem nem kisgyerekeknek való. a barátnőkkel bulizást megértem, hogy szeretnéd, az a szüleid sara ha nem engednek ki, megjegyzem hajnalig az én gyerekem se menne sehova ennyi idősen. Próbálj leülni és beszélni velük erről, kössetek kompromisszumot, hátha valami bejön.
14 évesen meséld már el hogy mit szeretnél csinálni egy bulin amit a szüleid nem láthatnak? Szigeten mit akartál csinálni? Ugye tudod hogy miért veszélyes ha körülötted csak részeg 17-18 éves srácok vannak, akik nem pont azt akarják egy ilyen bulin amit te(remélem)?
Talán ha kicsit visszavennél, és nem akarnál mindent egyszerre, akkor engednének. Ne Szigetre akarj menni, meg partizni, hanem a barátnőiddel strandra, fagyizni, délutáni/kora esti programokra. Ne akarj rögtön vakolatot kenni az arcodra, hanem kezdd korrektor-szempillaspirál-szájfény szintű sminkkel. Ne akarj k*vásan öltözni, hanem próbáljatok kompromisszumot keresni. Ja és ne sírva kérd őket, mert az csak megerősíti őket abban hogy egy hisztis kislány vagy, akinek még jódarabig nem kell buliznia.
Az hogy jól tanulsz, kitakarítod a szobádat, segítesz mosogatni és leviszed a szemetet, az tökéletesen normális. Emiatt ne balhézz, és főleg ne várj "cserébe" semmit. Ezt TE adod "cserébe" azért, mert van saját szobád, járhatsz iskolába, vannak ruháid, kapsz enni, és a világ lakosságának azon kicsi de szerencsés részébe tartozol akik nem azért küzdenek napról-napra, óráról-órára hogy túléljenek. Igazából ez az abszolút minimum amit teljesítened kell. Talán ha nem hisztiznél folyamatosan, akkor kiválaszthatnád a ruháidat és elengednének a szüleid.
Az olyan osztályba pedig, ahol ki vagy közösítve ha 14 évesen nem k*rvulsz el, ne is akarj beilleszkedni. Ha tényleg kiközösítenek, mert rajtad kívül MINDENKI jár bulizni (amit kétlek, csak te azokhoz akarsz hasonlítani, akik a leghangosabban hirdetik hogy milyen "felnőttek", és nem veszed észre azokat akik csöndben vannak, mert nincs milyen buliról mesélniük) akkor az osztálytársaid korlátolt agyú bunkók, a barátnőid akik ellened fordulnak csak mert nem bulizol velük nem is érdemesek figyelemre. Bőven ráérsz bulizni gimi alatt, az az időszak való arra meg az egyetem/fősuli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!