Mit tegyek? Miért aláz meg folyton az anyukám?
18 elmúltam, és anyám még mindig tiltani akarta, hogy borotváljam a lábam. Ő sosem tette, a mai napig sem. Ő úgy gondolja, egy nő szőrös lábbal született, akkor úgy is kell élnie.
Próbálj vele leülni beszélgetni. Amíg hisztizel, csak azt bizonyítod, hogy még gyerek vagy. Talán ha többször leülsz vele beszélgetni, ő is belátja, hogy kezdesz felnőni.
DE! még nem vagy felnőtt, csak elindultál azon az úton!
Hát ez érdekes, azt megengedi hogy a térded leborotváld de a lábad többi részét nem??? nem értem ezt a logikát...
de a legegyszerűbb az lenne ha leborotválnád az egészet és bemutatnád anyukádnak hogy : " Nézd anya milyen szép szőrtelen és sima a lábam, ugye így mennyivel jobban néz ki??"
Hát eleinte erősebb is lesz a szőr, gyorsan vissza nő, de idővel / lehet évekbe is bele telik/ sokkal ritkább lesz , kevesebb nő vissza. (Ugyan ez van a szemöldökkel is, ha azt kiszedi az ember szenvedhet vele utána , viszont az is ha sokat szeded sokkal ritkábban nő vissza, és lassabban).
Amikor elkezdtem borotválni a lábam, kétnaponta kellett csinálni mert gyorsan nőtt és sokkal erősebb is volt, jobban látszott, most már kb. 6 éve borotválom rendszeresen és elég 3-4 naponta borotválni.
Anyukád borotválja a lábát? mert ha igen akkor tisztában lehetne a dolgokkal..
Persze ettől függetlenül még mindig nem tartom jó ötletnek hogy borotváld de végülis a te életed...:D:D
Nem tudom anyukád mióta borotválja a lábát de valószínűleg már jó pár éve, ezt írtam az előző válaszomban, az évek elteltével sokkal kevesebb nő vissza és ritkább is lesz.. szóval nem véletlen az hogy alig látszik neki.
Amúgy tesi órán nem tudsz hosszú nadrágot, cica nadrágot, vagy valami leggings félét viselni? persze nem ezekre a nagyon csillogó villogó, kivagdosott, extra mintásakra gondolok hanem egyszerű feketére...
vagy kötelező felszerelésetek van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!