Mit tegyek? Miért aláz meg folyton az anyukám?
11 évesen apukám " Cunus" - nak hívott, mindenki előtt, mindig.
Miért akartok 11 évesen ennyire felnőni..húgom is 11 éves és borotválja a lábát, soha nem fogom megérteni hogy hogy jut egyáltalán az eszetekbe ez.... oké hogy menstruálsz és fejlődsz de ez nem jelent semmit. Fogsz is még 40 évig menstruálni kb, és akkor mivan??
Az nem meg alázás hogy nem engedi hogy leborotváld a lábad, ha ennyire nagy lány vagy, beláthatnád hogy igaza van..ha borotválod az 3 naponta kb visszanő és borotválhatod, nem kis macera, én utálom, pedig csak 5 éve csinálom...
Te még szerencsés is vagy ilyen anyukával, naponta jelennek meg itt a kérdések, hogy "a szüleim bántalmaznak, folyamatosan ordibálnak velem , lelki terrorban tartanak" amíg nem ilyen tedd össze a két kezed.
Kedves kérdező! Úgy gondolom, hogy téged nem megaláznak, hanem egyszerűen csak nevelnek. Ez számodra azért nehezen elfogadható, mert többre értékeled magad, egyre merevebbnek érzed a szabályokat. Te 11 évesen gyerek vagy! Fogadd el és ehhez tartsd magad!
Szia.. :D
hogy ti milyen empátiátlan bunkók vagytok..... válaszolni is csak azért válaszoltok szegénynek hogy legyen kinek moralizálni. idősebbek vagytok nála és ettől jobbnak meg okosnak érzitek magatokat- gratulálok.
borotva titokban. én így csináltam 18 éves koromig
Nem azért, de aki idősebb az tapasztaltabb és nagy valószínűséggel okosabb is, reálisabban látja a dolgokat. Egy 11 éves kislánynak nem kellene a lábát borotválni.
És ahogy előttem is írta valaki, anyukád csak nevel, fogadd el vagy lázadj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!