SOS.19 éves vagyok. Felvettek egyetemre. Most fogom kezdeni. Szeretnék a barátommal albérletbe költözni azonban a szüleim kolit akarnak. Mit tegyek?
Koliba menj és a tanulással törődj elsősorban. A koli egy életre szóló élmény, nem tudod, hogy mit hagysz ki, ha kihagyod. Pasid pedig ott is lehet másik, vagy a suli után is.
Én a pasit dobnám, mert már most kényszerítőzik: ő és az albérlet. A suli mindennél fontosabb, hidd el. Még holmi pasiknál is.
Kezdj koliban, anyagilag jobban megéri.
Egyébként látom Debrecenbe jössz, második évtől akár egy szobába is kérhetitek magatokat. Mégha nem is olyan gyakori, de teljesen megszokott, hogy párok együtt laknak. Minden emeleten van legalább egy szoba amiben így vannak berendezkedve.
És azt honnan veszitek, hogyha nem kolis, kimarad mindenből? És ha bejárósok lennének?
Ez hülyeség. Sőt, szerintem az albérlet több szabadsággal jár, mint egy koli. Ha összeköltöznének még 2-3 emberrel, anyagilag kb. ott lennének mintha koliba mennének. De ezt csak mondom, ez esetben nyilván más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!