SOS.19 éves vagyok. Felvettek egyetemre. Most fogom kezdeni. Szeretnék a barátommal albérletbe költözni azonban a szüleim kolit akarnak. Mit tegyek?
Diákhitelt ne vegyél fel, ha nem vagy rákényszerítve.
Mi párommal egyetem végén költöztünk össze, mikor már mind ketten keresők voltunk. Ő kollégista volt, mert a szülei nem tudtak egy albérletet megfizetni, ezért nem is erőltettük az egyetem alatt. Nem volt vészes. Volt, hogy ő aludt nálam, aztán én a koliban. Napközben is sok időt töltöttünk együtt, voltak közös óráink is. Amúgy a kollégiumi közösségnek is megvan a varázsa, jó buli :) Próbáld ki. Ha nagyon nem tetszik, akkor még utána is lehet menni albérletbe (és a szülők is jobban támogatnak, ha nem azzal az indokkal akarsz albérletet, mert ott a pasid, hanem egyszerűen nem tudsz pihenni, tanulni mert zajos, vagy hetente ázik be valami, mert öreg az épület).
Ha meg olyan kis "gyökér" a pasid, hogy emiatt elhagyna, akkor jobban is jársz, hogy lelép.
pff a pasid ..nokomment
mire akartok összeköltözni, ha nincs jövedelmetek?
diákhitelt arra felvenni hogy albiban dugjatok...okos döntés lenne
de úgyis belemész, aztán majd csattansz
év közben nem jutsz be egy koliba se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!