Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha 20évesen összeköltözünk...

Gáz ha 20évesen összeköltözünk a barátommal egy albérletbe?

Figyelt kérdés
Egy helyre megyünk tanulni és eddig úgy van, hogy együtt leszünk 1 albérletben. Gáz?
2009. aug. 27. 18:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hadd kérdezzek vissza! Már miért lenne gáz?! Felnőtt emberek vagytok!
2009. aug. 27. 18:38
 2/18 anonim ***** válasza:
74%

Elég erős a kapcsolatotok, hogy kibírja a szürke hétköznapokat? Nehogy rámenjen a kapcsolat az együttélésre.

Szerintem ne azért költözzetek össze, mert így kézenfekvő, hanem azért, mert feltétlenül együtt akartok élni mind a ketten.

2009. aug. 27. 18:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz
2009. aug. 27. 18:47
 4/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretjük egymást és nem lennének szürke hétköznapok, mert rengetek ismerősünk ott lakik ugyanabban a lakótömbben.

Egyedül az a baj, hogy mamám ki van akadva meg az egész család ezen lovagol h milyen dolog h mi 20évesen.....

Pedig sztem ebben nincs semmi nagy dolog, rengeteg egyetemista csinálja ezt!

2009. aug. 27. 18:52
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az a gáz, hogy 20 éves létetekre nem tudjátok eldönteni, hogy mit tegyetek. Na ez már gáz. Aki meg azt írta, hogy nehogy tönkretegye az együttélés a kapcsolatot, attól megkérdezném, hogy ő a párválasztásban olyan embert választ aki 300 km-re tőle van? Csakmert, ha tökremegy a kapcsi az együttélés miatt, akkor amúgy is tönkremenne, ha jó kapcsolat akkor pedig a "szürke hétköznapokat" is át fogjátok vészelni.
2009. aug. 27. 18:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó ötlet!
2009. aug. 27. 19:15
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem,nem gáz. Tényleg felnőtt emberek vagytok.
2009. aug. 27. 19:53
 8/18 anonim ***** válasza:
Én nem értem, hogy a család min van kiakadva. 20 éves felnőtt fiatalok vagytok, így is úgy is elköltöztök külön a szülőktől, akkor meg mi azon a kiakasztó, hogy egy helyre? Szerintem ez teljesen normális, ilyen helyzetben ugyan ezt tenném.
2009. aug. 27. 20:00
 9/18 anonim ***** válasza:

valakivel meg úgyis összeköltöznél, ha albiba mész, nem? A szülők régimódiak,túl sokat változott azóta a világ, mióta ők voltak fiatalok.Nincs benne semmi gáz!

22l :)

2009. aug. 27. 20:11
 10/18 anonim válasza:
Ha igazán szeretitek egymást,akkor nincs gond,de még naon fiatalok vagytok ahhoz,hogy elkötelezzétek magatokat!Még bőven lenne időtök kiélvezni az élet apró örömeit:)Használjátok még ki a függetlenséget,később ráértek együtt élni,hisz nem kerget a tatár:)Meg lehet meg is unjátok egymást hamar,úgy hogy sztem még ne:)
2009. aug. 27. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!