Én azt megkérdezném, hogy a szüleid mikor költöztek össze anno. Mert az 50-60-as években általában 20 évesen már összeházasodott a többség.
Semmi gáz nincs benne. Hajrá!
2009. aug. 27. 20:34
12/18 anonim válasza:
Ahhoz képest meg pláne nem gáz, hogy vannak akiknek 18 éves koruk előtt már gyerekük van.
2009. aug. 27. 20:35
13/18 anonim válasza:
Második vagyok. A szürke hétköznapokon a hétköznapi dolgokat értettem. A mosogatást, a takarítást, az elöl hagyott koszos zoknit, stb. Az ismerkedés időszakában ezeket nem biztos, hogy tudja tolerálni a másik fél. De ha már ennyire szeretitek egymást, akkor biztosan nem lesz gond. A szülők korosztályához tartozom, és igen a mi korunkban nem költöztünk össze gyorsan. Én 7 évig jártam a párommal, de csak az esküvő után költöztünk össze. És nem, nem vártunk az esküvőig a szex-szel, de nem laktunk 300 km-re sem egymástól. Nagyon szép időszak az udvarlás, nem érdemes átugorni. De igazatok van, ez egy másik korosztály. Sok boldogságot. 52/nő
2009. aug. 27. 20:38
14/18 anonim válasza:
Szerintem nem kéne összeköltözni, ha az a gond, hogy "gáz". Az ilyen kérdések hallatán nekem mindig az jut eszembe, hogy elég gyerekes lehet az illető gondolkodása. Ne haragudj, de én egy éve 19 évesen ugyanígy költöztem össze a párommal. Ilyen, hoggy ez gáz-e, meg mit szólnak majd mások egyáltalán nem érdekelt. Egyedül a szüleim véleményét hallgattam meg, ők nem örültek neki, de elfogadták a döntésemet. Attól féltek, hogy majd nem bírjuk a strapát, és szétmegyünk. De bizonyítottunk.
20/L
2009. aug. 27. 21:19
15/18 anonim válasza:
NEm, nem gaz. en is osszekoltoznek a parommal, barcsak lehetseges lenne...sajnos mi mas varosban kezdunk egyetemet:(
2009. aug. 27. 22:42
16/18 anonim válasza:
Szerintem sem "gáz", ha stabil a kapcsolatotok.
Én 18 évesen költöztem hozzá, most 25 vagyok és a "szürke hétköznapok"-nak nyomuk sincs.
Önmagadra hallgass ne a családra. :)
Sok sikert!
2009. aug. 28. 08:23
17/18 anonim válasza:
Miért lenne az? Gáz, ha ahhoz elég felnőttnek érzi magát két fiatal, hogy összeköltözzön, de ahhoz már nem, hogy felnőttként helyt is álljon mindenben. Értem itt pl. szülőktől hordják minden nap a kaját, oda viszik a szennyest mosásra vasalásra, tőlük várják, hogy fizessék az albit és rezsit stb.
2009. aug. 28. 09:44
18/18 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. Fiam és barátnője is együtt mentek egyetemre és egy albérletben is laktak. Most már dolgoznak és még mindig együtt vannak. Ha nem működik a közös albérlet bármikor külön lehet költözni. Abban sincs semmi rossz. Albérletet mindig lehet találni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!