Ez mi volt anya részéről? Hosszú lesz.
Szerintem:
- anyukádnak megjött, vagy nem jött meg, mindegy, mindkettő feszültséget okoz egy nőnél
- nagyid még mindig nem dolgozta fel, hogy Kádár meghalt
- neked meg csak szimplán innod kellene egy deci felest, az ellazít
13-nak :D
A kérdéshez annyit fűznék hozzá, hogy mindketten éppen annyira hibásak vagytok.
Anyud kiakadt egy piti hülyeségen, Te meg úgy reagáltál erre, mintha megölt volna valakit.
Mindketten odatettétek magatokat.
Én anyud helyébe, miután ezt mondtad
"nem hiszem el, hogy ennyire hülye vagy, hogy ekkora balhét tudsz csapni egy betűméret miatt"
valamint miután a testbeszédeddel befenyítetted, valamint ordítottál vele /hozzáteszem hülyeség miatt a saját anyáddal/
"nagyon közel mentem hozzá én is és lehajoltam hozzá (ő alacsony, én magas), úgy ordítoztunk egymással"
na szóval úgy b.talak volna ki otthonról mint macskát sz.ni.
Apád viselkedése is nonszensz volt, mert az első hangos szónál ami a szádat elhagyja, eréjesen bele kellett volna avatkoznia.
Ha nem tűnt volna fel, anyád felnevelt, te 21 évesen még mindig a nyakán vagy.
Akkor várd el, hogy ne avatkozzon bele az életedbe, ha képes leszel kialakítani a sajátodat. Ehhez viszont függetlenedni kell.
Gondolkodj már el ezen, és húzzál bocsánatot kérni, mert még ha nincs is igaza, nem gonosztevő, nem agyalt egész életedbe, és normális volt veled mindig. Neki nem lehet rossz napja? Vagy esetleg olyan gondja mint a nemtörődöm apád aki mindenben egyedül hagyja?
Kedves Kérdező! Leírtad a Te szempontodat, hogy miért (kell) a mai fiataloknak sokszor még 30 évesen is otthon élni a szülőkkel együtt. Viszont.....
Ha a szülő mégannyira szereti is a gyerekét, egy idő után - mondjuk 30 év, ahogy említetted - szeretné egy kicsit a saját életét is élni és végre letenni azt a felelősséget, ami egy gyerek felnevelésével jár. Én őt is nagyon meg tudom érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!