Ez mi volt anya részéről? Hosszú lesz.
Ne haragudj, nem tudtam végigolvasni ezt a zagyvaságot.
Az elejéből is kiderült, hogy képtelen bármelyikőtök is felnőtt módjára viselkedni. Kinek mi köze hozzá, hogyan címzel egy borítékot? Komolyan ebből családi perpatvarnak kell lennie? Megáll az ész.
Amúgy fogalmazni és normálisan mesélni azt nem tudsz.
Az első válaszolónak komoly szövegértelmezési problémái lehetnek, ha ezt a leírást nem értette. De ez mellékes.
Kérdező: nem, nem volt igaza, egyáltalán nincs beleszólása abba, hogy te hogy írsz, mekkora betűkkel, stb. Már nem az 5 éves kisgyereke vagy... Ha ennyire rossz vele a viszonyod, akkor próbáld meg elkerülni a társaságát, és beszélgess apukáddal. Így nem lesznek viták. Aztán ha elköltözöl idővel, utána lehet, hogy oldódni fog a hangulat közted és anyud között.
A szokásos konfliktus családon belül.
Az szokásos okok:
-klimax
-alig várják, hogy elköltözz és végre 21 év után éljék az életüket
-nem mindig mindegy úgy van, ahogy az egyik/másik előadja, vagy hiszi, hogy viselkedett stb...
Ez egy átlagos sztori egy hétköznapi család életéből, csak éppen a körítés más.
Ha tudod, hogy milyen anyukád, legalább te ne kezdj el vele vitatkozni. Ott kellett volna hagynod az első hangosabb szónál. Ha nem szólsz vissza, nincs veszekedés sem. Apukád ezt már megtanulta.
Off: soha nem értettem, ha valaki ennyit ír, mi a fenéért nem tagolja, így képtelenség elolvasni és értelmezni.
Szerintem mindenki nyugodjon le a 3,14csába
nem lehet, hogy megjött neki, vagy csak menopauza vagy miafenébehivjákja van neki? lehet ezért ilyen boszorkány mostanság
Én végigolvastam és én is átéltem hasonlót, hogy apró szar dolog miatt megy a vita és a család legnagyobb perpatvara is valami hasonlóan kicsiny kakiság miatt robbant ki...
Na meg a verekedés. Én nem akartam anyámmal sose verekedni, ennek Ő a szakembere. De egyszer úgy kellett leállítani, hogy fogtam magam és elmentem a fenébe a barátommal. Én akkor voltam 18 vagy nem sok hiányzott a 18-hoz. Akkor ez abbamaradt.
Utána mikor már összeköltöztünk és arra is pár évre kértem tőlük 1 apró szívességet mikor látogatóban voltam. Tényleg csak 2 mozdulat, 3 kilónál nehezebbet nem kellett volna emelni se, időbe kb 20 másodperc. Erre Apa kiakadt, h így meg úgy, meg amúgy. Anya ráhagyta. Aztán Apa elment szépen aludni. Jaa apukám, ha ennyire le se sz@rod, h hazajöttem és kellene kis segítség akkor el is mehetek. Összepakoltam a kis motyóm, szerencsémre éppen elértem a buszokat is, és hazajöttem. Érdekes azóta tudnak viselkedni!
És az is érdekes, ha kicsit is fontos vagy nekik, akkor ha elköltöztél akkor tudsz a legjobban rájuk hatni!
Abban, hogy a borítékból ekkora ügyet csinált, nincs igaza.
Viszont azt tökéletesen megértem. hogy kiakadt azon, ahogy viselkedtél. Lehülyézted, egyértelműen kifejezted a dominanciádat felette, de mellette természetesnek tartod, hogy eltartanak, mert te kemény szakra jársz. Mások is járnak kemény szakra, és dolgoznak is mellette.
"Nem tudom mi van vele most"
Talán megkérdezhetnéd. Normális hangnemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!