Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek lelki terrorba...

Szerintetek lelki terrorba tartanak a szüleim?

Figyelt kérdés

tudom egy hasonló kérdést már ki írtam. de nem mindent írttam le... szépen kérek mindenkit vegyen komolyan!

kis baba voltam mikor az igazi anyum el hagyott soha nem láttam még, mikor szüli napom volt akkor se jött el meg nézni engem.. mikor beteg lettem agyvelő és gerincvelő gyulladásom volt se jött be a korházba... az orvosok azt mondták h ha túl élem se beszélni se ülni semmit nem fogok tudni csak egy élő halott leszek.. a lábaim le voltak bénulva a kezem is... mindent újra kellet tanulnom járó kerettel tanultam járni.. aztán ki jöttem a korházbol..

az apám rézeges.. mindig azt mondja h miért nem halttam meg a nevelő anyum mindenért engem szid velem üvölt.. mikor haza jövök remeg a kezem és a lába a félelmtől... h most le szidnak megint azt fogja mondani h k...leszek? egyszer annyira meg verte a nevelő anyum h eltört a keze.. a mamámat is annyira meg rúgdosta h el tört a bordája.. szerencsére én el bújtam... de már én se birom... az isibe mindenki csúfol élő halottnak hivnak.. a nálam kisebekkel játszom.. a tanulmányi eredményeim rosszak lettek... nem beszélgetnek velem... mindenki el itél.. ezért képzeletbeli barátaim vanak... sokat sírok... vagdosom magam... drogoztam.... mert nem tudom hova tenni ezt az egészet... kérlek szépen titeket olyat ne írjatok ami bántó.. köszönöm szépen.

2014. júl. 26. 09:11
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
jólvan igazad van... nem vagyok buta csak nem bírom ha másokat bántanak... mert én már tudom milyen az amikor igazából szenvedsz... ezért mindenkinek segitek amibe csak tudok.. és köszönöm
2014. júl. 26. 11:49
 22/28 anonim ***** válasza:
Próbáld össze szedni magad! Próbáld "kizárni" amennyire csak lehet a negatív dolgokat az életedből... Illetve ne engedd, hogy hatással legyenek rád! Koncentrálj a sulira, a tanulásra...hogy minél jobb szakmád legyen és amint lehet, a saját lábadra állj. Most fogsz középsuliba menni? Nem akarsz kollégiumba? Akkor kevesebbet kéne látnod a zakkant ősöket...
2014. júl. 26. 12:02
 23/28 anonim ***** válasza:

Én vagyok az a válaszoló akit nullára lepontoztál:) Képzeld el akartam már öngyilkos lenni. Nem bántásként írtam,tényeket írtam le amit te nem tudtál elfogadni. Nem igazán érdekel a véleményed,majd évek múlva rájössz arra amit magyarázok amikor visszaolvasod ezt a kérdést. Nem bántás volt,hanem tények:) A kórház tesz feljelentést tapasztalatból tudom,utcai verekedésben automatikus tették,mikor eltört a kezem. Mamád és te is tehetsz. Kék vonal,gyámügy.

Ismerek egy lányt akinek ennél sokkal rosszabb a helyzete.

Nem így fogta fel mint te.

És ismét nem bántás. Nyugodtan le is lehet pontozni,ha neked attól jó. Úgy is a saját igazadat hajtogatod.

2014. júl. 27. 01:02
 24/28 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló nem vettelek semmibe csak tudod fájt amit írtál és ezt szinte senki nem érzi át. milyen az amikor reggel kinyitod a szemed és már is olyan dolgokat vágnak a fejedhez h el sírod magad. vagy amikor már totál ki vagy és úgy érzed ebbe a világba nem kellesz.. mikor mindenki csak sérteget és nem kérdezik meg h mi a baj csak szidnak. ha verset írsz remeg a kezed a félelmtöl.. és magadba azt gondolod nics ki út.. sok ember tönkre tett már volt olyan is aki bántalmazott..és a kis korom más se jobb. 3-4 évesen csak a sarogba térdeltem vagy álltam. ha meg szólaltam már kikaptam.. és most h nagyobb vagyok rosszabb a helyzetem. és még 6- évesen egyedül le engetek a játszira békésen játszottam mikor láttam h egy idegen bácsi integet nekem... sírva haza futottam.. de bácsi hazáig követtet...aztán 13-évesen a hintába ültem mikor egy bácsi oda jött hozzám és kérdezkedni kezdett majd ki szálltam a hintából és haza szaladtam.. a szomszédok hivták ki a rendőröket és el mondták h körözött bünözö.. előttem meg ölt egy anyukát és egy gyermeket.. és be volt drogozva.... én nem a magam igazát hajtogatom.. mert én már meg tanultam másnak is igazat adni. tégy meg nekem valamit próbáld az én szememmel látni a dolgokat és gondólkoz az én fejemmel.. és létszives agy nekem is igazat. én tudom h neked is igazad van.. és értem amiről írsz de te is fogd fel nekem milyen lehet...
2014. júl. 27. 10:53
 25/28 anonim ***** válasza:

És ezt nem tudják a tanáraid??? De nem lehet, hogy azért vertek meg, mert drogoztál? Erről és a magad vagdosásáról sürgősen álljál le. Vannak telefonon hívható ingyenes lelki segély telefonok, ott kellene (nem csak egyszer) felhívni, velük beszélgetni, az talán segítene. 116-113,

06/80/505-501

Itt keresgélj: [link]

2014. júl. 27. 11:38
 26/28 A kérdező kommentje:
köszönöm.. de én egy nagyon erős talpraesett lány vagyok szóv nem kell a lelki segély segitek magamon... am akkor nem voltam be sziva... és már nem drogozom... és már nem nagyon vagdosom magam
2014. júl. 27. 11:54
 27/28 anonim ***** válasza:
A pszichológus meg a lelki segély arra jó, amire ez az oldal is, hogy elpanaszolhasd, ami nyomja a lelket, már az önmagában segít, csak ott szakemberek adnak választ, nem "amatőrök".
2014. júl. 28. 11:24
 28/28 A kérdező kommentje:
nem. zárkozot vagyok.......
2014. júl. 28. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!