Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? úgy érzem a...

Mit tegyek? úgy érzem a szüleim lelki terrorba tartanak.

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. az igazi anyukám el hagyott. nevelő anyum van, apum az igazi. apum részeges volt olyan is amikor annyira be rúgott hogy meg verte a családot. nekem mindig azt mondja h hülye vagyok. és nem az ő lánya vagyok. ha nagyobb leszek k.....leszek. anyum meg azért üvölti le fejem mert facebookozom és ha valami baj történik itthon rögtön engem szidnak. kiabálnak velem. és minden féle szemét....-nek mondanak. én már nem birtam tovább és el keztem drogozni, az ereim vagdosni üvegszilánkkal, most a hasam vagdolom. nincsenek barátaim. ezért már képzeletbeli barátaim vannak. az iskolába se szerettnek mert félénk vagyok. és mert nem tudok helyesen írni mert remeg a kezem. segitsetek mert meg szeretném ölni magam.

2014. júl. 25. 08:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Tehát te is hülye vagy mint a szüleid, mert ahelyett hogy feljelentenéd őket vagy segélyszolgálathoz fordulnál inkább tönkreteszed magad... gratulálok. Legyen már legalább neked eszed ha a szüleidnek nincs.
2014. júl. 25. 08:27
 2/8 A kérdező kommentje:

és azt a szót ismered hogy félelem?

14 vagyok halálos beteg voltam anyám nics a szüleimtöl félek. nem te nem értesz meg... minek az.

2014. júl. 25. 08:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Szólj az osztályfőnöködnek.
2014. júl. 25. 08:52
 4/8 A kérdező kommentje:
nagyon félek meg nem hinne nekem. egy lány miatt. de köki
2014. júl. 25. 08:53
 5/8 anonim ***** válasza:

És honnan van pénzed drogra?

Mit fogyasztasz?

2014. júl. 25. 08:54
 6/8 anonim ***** válasza:

És mit mondjon az osztályfőnökének?

Milyen halálos betegséged van?

Különben ez kamu kérdés. "nem tudok helyesen írni mert remeg a kezem." ???????

2014. júl. 25. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Mért gondolod, hogy nem hinne Neked?

Ha nem próbálod ki, mit fog szólni, nem tudhatod!

Van iskolapszichológus?

2014. júl. 25. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem teheti meg, hogy nem hisz neked, mert látni fogja rajtad, hogy baj van. Ha nem az ofő-nek, legalább egy tanárodnak szólj, akivel jobban vagy. Rajz/ének, ezek mindig jófejek.
2014. júl. 25. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!