Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi ideig tartanak egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tartanak egyes "fázisok"?

Figyelt kérdés
Zenéket válogatok polgári esküvőre, érdekelne, kb. mennyi időt vesz igénybe az aláírás, szülőköszöntés?
2014. máj. 19. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:

ha azért kérdezed, mert meg akarod vágni, akkor ezzel nem kell foglalkoznod, nálunk az önkormányzatnál megvágták. Felírtuk, h kb honnan induljon a zene, és úgy vágták össze, h passzoljon.

Amúgy ez minden anyakönyvvezetőnél egyedi, az a legjobb, ha megkérdezed, van aki sok idézetet olvas, a pezsgőzést meg lezavarja, de van, akinél öt percig is koccintgatnak.

2014. máj. 20. 08:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, majd jobban utánajárok, de a zenét mi visszük cd-n, mi állítjuk össze, ezért kérdeztem, nekik fogalmuk sem lesz arról, hogy most melyik szám mennyi ideig tart stb.
2014. máj. 20. 08:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Marhára nem kell megvágni!

Úgy sem fogtok 3 percnél hosszabb ideig bevonulni, nemhogy csokrot átadni, vagy aláírni, vagy gyűrűt húzni.

Azt meg lehetetlen kiszámolni, hogy mennyivel lenne rövidebb.

Majd a "kezelő" leállítja, vagy esetleg újraindítja a zenét...

2014. máj. 20. 09:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem is a vágás miatt kérdezem, hanem hogy milyen zenét válasszunk. Az időtartamokra lennék kíváncsi. Nyilván nem választok egy olyan számot, ami 2 perc után indul be rendesen, addig meg nincs kb. semmi, ezért kérdeztem!

Nem értem, mások miért választanak olyat, aminek szövege is van, és pl. a refrén 1,5-2 perc után kezdődik el, annak mi értelme, ha úgyse szólhat végig?!

2014. máj. 20. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia Nekünk az anyakönyvvezető megmondta, hogy mi kell:

1 db bevonulásra

1 db aláírásra

15-20 percnyi anyag beszédre (instrumental-szöveg nélküli)

4-5 db gratulációra

Az instrumentált nem választottuk ki, tetszett az, ami az anyakönyvvezetőnek volt, a többit mi vittük. Leadtuk egy cd-n, és az esküvőn a kezelő úgy fogja kezelni a számokat, ahogy az egyes részek jönnek. Nem kell megvágni semmit, olyan számot válasszatok, ami nektek tetszik már az eleje is, mert értelemszerűen onnan fog indulni a szám. A kezelő az esküvő alatt csak elindítja-leállítja, továbbrakja a számot. Nálunk legalábbis így lesz.

2014. máj. 20. 13:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Nem is gondoltam, hogy megvágjuk bármelyik számot is. :)

2014. máj. 20. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!