Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tartanak egyes "fázisok"?
ha azért kérdezed, mert meg akarod vágni, akkor ezzel nem kell foglalkoznod, nálunk az önkormányzatnál megvágták. Felírtuk, h kb honnan induljon a zene, és úgy vágták össze, h passzoljon.
Amúgy ez minden anyakönyvvezetőnél egyedi, az a legjobb, ha megkérdezed, van aki sok idézetet olvas, a pezsgőzést meg lezavarja, de van, akinél öt percig is koccintgatnak.
Marhára nem kell megvágni!
Úgy sem fogtok 3 percnél hosszabb ideig bevonulni, nemhogy csokrot átadni, vagy aláírni, vagy gyűrűt húzni.
Azt meg lehetetlen kiszámolni, hogy mennyivel lenne rövidebb.
Majd a "kezelő" leállítja, vagy esetleg újraindítja a zenét...
Nem is a vágás miatt kérdezem, hanem hogy milyen zenét válasszunk. Az időtartamokra lennék kíváncsi. Nyilván nem választok egy olyan számot, ami 2 perc után indul be rendesen, addig meg nincs kb. semmi, ezért kérdeztem!
Nem értem, mások miért választanak olyat, aminek szövege is van, és pl. a refrén 1,5-2 perc után kezdődik el, annak mi értelme, ha úgyse szólhat végig?!
Szia Nekünk az anyakönyvvezető megmondta, hogy mi kell:
1 db bevonulásra
1 db aláírásra
15-20 percnyi anyag beszédre (instrumental-szöveg nélküli)
4-5 db gratulációra
Az instrumentált nem választottuk ki, tetszett az, ami az anyakönyvvezetőnek volt, a többit mi vittük. Leadtuk egy cd-n, és az esküvőn a kezelő úgy fogja kezelni a számokat, ahogy az egyes részek jönnek. Nem kell megvágni semmit, olyan számot válasszatok, ami nektek tetszik már az eleje is, mert értelemszerűen onnan fog indulni a szám. A kezelő az esküvő alatt csak elindítja-leállítja, továbbrakja a számot. Nálunk legalábbis így lesz.
Köszi a választ! :)
Nem is gondoltam, hogy megvágjuk bármelyik számot is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!