Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek lelki terrorba...

Szerintetek lelki terrorba tartanak a szüleim?

Figyelt kérdés

tudom egy hasonló kérdést már ki írtam. de nem mindent írttam le... szépen kérek mindenkit vegyen komolyan!

kis baba voltam mikor az igazi anyum el hagyott soha nem láttam még, mikor szüli napom volt akkor se jött el meg nézni engem.. mikor beteg lettem agyvelő és gerincvelő gyulladásom volt se jött be a korházba... az orvosok azt mondták h ha túl élem se beszélni se ülni semmit nem fogok tudni csak egy élő halott leszek.. a lábaim le voltak bénulva a kezem is... mindent újra kellet tanulnom járó kerettel tanultam járni.. aztán ki jöttem a korházbol..

az apám rézeges.. mindig azt mondja h miért nem halttam meg a nevelő anyum mindenért engem szid velem üvölt.. mikor haza jövök remeg a kezem és a lába a félelmtől... h most le szidnak megint azt fogja mondani h k...leszek? egyszer annyira meg verte a nevelő anyum h eltört a keze.. a mamámat is annyira meg rúgdosta h el tört a bordája.. szerencsére én el bújtam... de már én se birom... az isibe mindenki csúfol élő halottnak hivnak.. a nálam kisebekkel játszom.. a tanulmányi eredményeim rosszak lettek... nem beszélgetnek velem... mindenki el itél.. ezért képzeletbeli barátaim vanak... sokat sírok... vagdosom magam... drogoztam.... mert nem tudom hova tenni ezt az egészet... kérlek szépen titeket olyat ne írjatok ami bántó.. köszönöm szépen.

2014. júl. 26. 09:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Hány éves vagy? Ha kiskorú vagy nincs valami rokonod akihez segítségért tudnál fordulni? Amiket írsz a vagdosás drogozás komoly probléma pszichiáterhez kellene fordulnod.
2014. júl. 26. 09:21
 2/28 A kérdező kommentje:
nem nem és nem... nem vagyok hülye és utálom a szihologust.. engem lelkileg tesznek tönkre!!!!!!!!!!! és én kétsébe vagyok esve azt hiszed h ezt azért csinálom mert nekem igy jó??? nem azért csinálom ezt... csak így szeretném felhivnni magamra a figyelmet.. mert nagyon könnyen lehet öngyilkos...
2014. júl. 26. 09:27
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
A pszichiáterhez nem hülyék járnak, hanem többek közt olyanok, akik lelkileg tönkre vannak téve... Képzeld, én is járok, pedig egyáltalán nem vagyok hülye, csak sokszor szorongok és ettől erős fejfájásaim vannak. Nem szégyen :)
2014. júl. 26. 09:31
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Hányadikos vagy? Ez így nem mehet tovább! Van olyan tanár, akinek mindezt el tudod mondani? Ő ismeri a környezeted, a körülményeket, ő tud segíteni, hogy tudsz ebből a helyzetből szabadulni. Az iskolákban egy héten egyszer ügyelte van, menj be és mondd el, hogy beszélni szeretnél azzal a tanárral, akihez bizalommal tudsz fordulni.
2014. júl. 26. 09:34
 5/28 A kérdező kommentje:
a 3-dik válaszolóval egyet értek.és köszönöm szépen h meg értesz és probálsz jó tanácsott adnni. minden válaszolónka köszönöm..
2014. júl. 26. 09:47
 6/28 anonim ***** válasza:

Utolsó fejezd be legalább most ne nyelvtan-náciskodj ha lehet...

hiába menne szegény lány pszichiáterhez attól még a szülei és a helyzet ugyanaz maradna szóval nem oldódna meg a probléma a ti helyében megnéznélek titeket így könnyű elítélni bárkit jó helyzetből...

Keress vmi sporoto hobbi olvasás és bírd ki gimiig ott valszeg jobban elfogadnak majd.

2014. júl. 26. 09:49
 7/28 anonim ***** válasza:
sportot*
2014. júl. 26. 09:50
 8/28 A kérdező kommentje:

az utolsó válaszolónak nagyon szépen köszönöm a tanácsot.

De a sport nem az én világom.. V

2014. júl. 26. 09:54
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

5-ös! Írta hogy újra tanult beszélni,gondolom ezért ír így... itt egy beteg szerencsétlen fiatal, te meg kioktatód???

hány éves vagy?

nincs családtagod akihez mehetnél lakni???

2014. júl. 26. 09:58
 10/28 A kérdező kommentje:
jaj nagyon szépen köszönöm h ki álltál melettem. nics olyan család tagom akihez költözhetnék. 14 vagyok
2014. júl. 26. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!