Ti kaptatok lakást a szülőktől? Milyen alkalomra, hogyan? Ki választotta a lakást?
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 14:28
21/24 anonim válasza:
Szia én most jártam ki a 8 általánost és a Merci mellé kaptam egy kisebb palotát
Üdv. Lakatos Nintendo 45/f
22/24 anonim válasza:
én nem kaptam, de láttam mit válaszoltál, hogy egy olyan helyen vettek a párod szülei ahol kb nem is jártok. párod is 100+ kilométerre lakik? párod mit szólt ehhez? mert akkor ezt neki kell lemeccselnie a szüleivel, hogy el kéne adni mert fenntartani nem fogjátok tudni (ha nem lakják le fog pusztulni) így el kéne adni, mert nem fogtok hazaköltözni, csak gondolom a drága kicsi fiukat (lányukat? - bocsi :D) nem akarják hogy elszakadjon otthonrol. így viszont hogy nektek kéne fenntartani úgy hogy teljesen máshol laktok, és eladni nem akarjátok, adjátok ki mert ép ésszel ők is felfoghatják hogy nincs hasznotokra, azért meg hogy néha hétvégén hazamenjetek felesleges. nem gondolom hogy az irigység beszélne belöled (bár azt nem irtad hogy nem leszel résztulaj) hanem inkább az értetlenség. azért egy ilyen ajándék nem feltétlen kedves, egy ingatlant azért úgy vesz az ember hogy még ha ajándékba is, legalább azzal megbeszéli hogy hol és milyet, aki kapja (egy barátom most kapott lakást a szüleitől, de megbeszélték hol és milyet, együtt nézték ki, mert nem akarták hogy a munkahelyétől 200 km-re legyen, és neki is tetsszen, hiszen lakást nem 3 hónapra vesznek, hogy ha nem tetszik akkor lecserélem) a kedves ajándékozok valszeg csak a gyereket próbálják magukhoz kötni hogy közel legyen, ami nem túl egészséges (szerintem, főleg ha nem 16 évesek vagytok már - és feltételezem, nem)
23/24 anonim válasza:
bocs, az értetlenséget ugy akartam érteni, hogy meglepettség, vagy valami ilyesmi. félreértések elkerülése miatt :)
24/24 Drk91 válasza:
Nem kaptam...
"legszebb" dolog a világon, amikor a s***ed alá tolnak mindent, és te egy nádszálat se teszel érte keresztbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!