Ti kaptatok lakást a szülőktől? Milyen alkalomra, hogyan? Ki választotta a lakást?
"de mégis most mit kezdjünk egy lakással?"
Jó kérdés. Irigylem a problemádat.
"Mi a fenéért kell odavágni a gyerek elé egy 20milliós lakást, hogy nesze, ilyen kedvesek vagyunk, ez a tiéd... még csak karácsony sincs."
Te most dicsekedsz vagy panaszkodol?
Mert nem tudom eldönteni.
"Szóval ezzel nem lettünk kisegítve egyáltalán."
És mivel lettetek volna kisegítve?
én 14 milliot kaptam, abbol vettem egy lakást..
nem volt semmilyen alkalom, egyszerüen csak mentem Pestre tanulni és kellett valahol lakni. mindig is tudtam, hogy van egy számlám, minden honapban tettek rá pénzt, amikor eladtak valamit, egyböl szétosztották a testvérem és köztem, már gyerekként is dolgoztam (pl. gilisztát szedtem egy horgászboltnak) illetve mindig a kapott születésnapi, karácsonyi pénzeket betettem a számlámra. szoval nem volt titok, hogy van nekem és a bátyámnak is egy számlája, a rajta lévö összeget meg akkor és arra forditjuk, amire szeretnénk.
Sajnálom, de még mindig nem tudom átérezni a problemádat.
Adjátok vissza! Mondjátok: "nekünk nem kell ez, majd mi veszünk magunknak olyat és ott, ahol és ami megfelel."
Problema megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!