Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 6 éves koszoruslánynak megenge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éves koszoruslánynak megengedhetem hogy féloldalt szemébelógós frizurája legyen? Ő választotta tényleg szép is nagyon szeretné de nem lehet belöle gaj? Csak erre az alkalomra lenne ilyen

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Úgy is zavarni fogja és ki fogja simítani a szeméből, vagy a füle mögé teszi, vagy elcsatolja.

Felnőtt divat őrültként sem bírtam az ilyen sikkes frizurákat sokáig, hiába nagyon jól nézett ki. Egy 6 éves gyereket pláne idegesít, így nem kell félned, nem fog a szemébe lógni.

Gondolom attól félted, hogy a szemének nem-e lenne baja, de egy esküvő amúgy is kevés lenne ehhez.

2013. júl. 17. 21:09
 2/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen frizum és 1 napig ha elviseltem...Egy 6 éves gyereket ez nagyon zavarni fogja és előbb-utóbb el fogja tűzni.
2013. júl. 17. 21:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj?
2013. júl. 17. 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
6 éves kislánynál ezt a kérdést az anyukájával kell megbeszélned.
2013. júl. 17. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
4, honnan tudod, hogy nem az anyja?
2013. júl. 17. 21:28
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Nem nagyon láttam még olyan anyát, aki per "koszorúslány" hivatkozik a kislányára. De olyat se, aki ilyen kérdést feltesz a saját lányával kapcsolatban.

Viszont azt tudom, hogy például az én anyám soha semmilyen alkalomra nem engedett ilyen frizurát, nehogy tönkremenjen a szemem. És nem volt érv, amivel meg lehetett volna győzni.

2013. júl. 17. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy délutántól semmi baja nem lesz, mint már írták ha zavarja, úgy is a fülemögé rakja vagy valami.

Kapjon egy pár a ruhájához illő cuki csatot és minden tökéletes lesz, még akkor is ha megunja vagy zavarná játék közben.

2013. júl. 17. 21:34
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Szerinted az anyján kívül mégis ki "engedélyezi" a gyerek haját?
2013. júl. 17. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi van?
2013. júl. 17. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:

8: Gondolom, az apja. Merthogy ő a másik szülő.

Kérdező: te megengedheted, de a gyerek szülőjével beszélj. Szerintem nagy hiba egy kislányt "nagylánnyá" varázsolni - mert csak h.lyét csinálsz belőle. Réáér még felnőni. A haja pedig nemcsak a látásra nincs jó hatással (a "csak most az egyszer megengedem neki"-ből lesz aztán az, hogy máskor is, mert milyen szép volt azon az egy napon...), de az is lehet, hogy a szemébe lógó haj miatt esik egy akkorát a szép napon, amivel vagy a te esküvődet teszi tönkre, vagy a saját ruháját, rosszabb esetben a karja-lába törik el.

Én semmiképpen sem engedém.

2013. júl. 18. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!